rysa100 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 W dniu 8.09.2019 o 00:15, Kostek88 napisał: Z ciekawości ile planujesz na tym zarobić, że nad niezbyt drogim autem siedzisz/trzymasz tyle miesięcy? Ja nie żyje z naprawy samochodów powypadkowych itp. to bardziej moje hobby ile mi zostanie?? Każdy plus jest dobry ale w tym wypadku powiano zostać koło 10tys.
rysa100 Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 To już przed ostatni post, było ciemno wiec fotki słabszej jakości ale już za tydzień finał.
rysa100 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 Dawno mnie nie było wrzucam ostatnie fotki C5. Auto dobrze się sprzedało( już kilka miesięcy temu) nowy właściciel wie o historii auta ku uciesz niektórych forumowiczów.ię
Marc. Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Dużo pracy ale wyszło bardzo dobrze
Przem@S Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca Ktoś tu ukradł zdjęcie https://pasjamotoryzacja.pl/sekret-odmladzania-lakieru-wyszedl-na-jaw-handlarze-aut-korzystaja-z-niego-od-lat/?utm_source=wp&utm_medium=handlarze_orban26_06&utm_campaign=kreacja4&adsku=CRK1 Proszę tego nie traktować jako reklamę tylko informację/ciekawostkę.
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Czerwca Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca @Przem@Sale masz dobrą pamięć do zdjęć Ciekawe czy autor zdjęcia otrzymał jakieś tantiemy.
Rekomendowane odpowiedzi