cinek1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Witam mam nalozonego gtechnic C1 ale zauwazylem ze powloka nie dziala jak na poczatku myte auto recznie zrobione d tox z uwagi na zwiazki metaliczne na lakierze. Kupilem szampon FX protect czy to wystarczy aby odzyskala wlasciwosci czy za malo? Powloka nalozona wrzesien 2018.
lukeu Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 @cinek1 Na początek pasowałoby umyć jakimś mocniejszym szamponem do powłok, polecam CarPro Reset. Kupiłeś który z szamponów FX? Zielony czy ten mocniejszy odtłuszczający?
cinek1 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Ten odtluszczajacy żółty. Jest jakos sposob aby sprawdzic czy powloka siedzi na aucie po takim czasie? Po nalozwniu bylo elegancko jwchalwm na myjke to pielnie woda splywala teraz krople nie sa juz tak regularne. Moze lakier nie umyty dobrym szamponem?
cinek1 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Ok powloka chyba zreanimowana umyty i nalozone C2V3 oto efekt. Jak doczytalem c2v3 lezy do 8 m na aucie woec wnioskuje ze sienskonczyl powloka jest nadal poprostu C1 jest tepa powloka z tego co slyszalem.
Kostek88 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 5 godzin temu, cinek1 napisał: Ok powloka chyba zreanimowana umyty i nalozone C2V3 oto efekt. Jak doczytalem c2v3 lezy do 8 m na aucie woec wnioskuje ze sienskonczyl powloka jest nadal poprostu C1 jest tepa powloka z tego co slyszalem. Teraz na etykiecie fabrycznej jest już nie 8 miesięcy a "do 6", a polski dystrybutor podaje w swojej etykietce 2-5 miesięcy
cinek1 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 No to jeszcze lepiej w zamian inny produkt godny polecenia ktory dluzej polezy?
Gardor Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Najlepiej to położyć topcoat exo v4 powłoki gtechniq jak dla mnie musza mieć na sobie topcoat. Wtedy pracują najlepiej
cinek1 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 No ale drogie strasznie exo i tak z c2v3 jestem zadowolony pomysle co polozyc nastepnego bo skonczylo mi sie c2v3 albo kupie znow albo cos innego
Rekomendowane odpowiedzi