DZIADZIA Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 hej chciałbym przedstawić wam kolejny produkt ProElite info producenta Przeznaczenie: Myjnie ręczne, ciśnieniowe, automatyczne Dedykowany: Samochody osobowe, busy, tiry Opis: Osusza powierzchnię umytego pojazdu Zabezpiecza lakier samochodu przed szkodliwym działaniem warunków atmosferycznych Nadaje efekt nabłyszczenia lakierowanym częścią pojazdu Całkowicie bezpieczny dla lakieru Produkt posiada przyjemny zapach Typ: Koncentrat Wydajność: Wysoka Dostępne opakowania: 1L, 5L, 10L, 25L, 200L Dozowanie: Myjnie automatyczne 10-15ml/auto Myjnie ręczne i bezdotykowe: 1:50-1:200 Bezpieczeństwo: Bez NTA – substancji rakotwórczych Działa w zakresie pH 5,50 – 6,20 produkt posiada chemiczny zapach, nie jest męczący- może się podobać wydajność na wysokim poziomie aplikacja opryskiwaczem- bardzo przyjemnie i szybko pomaga osuszyć auto zbierając wodę taflą, co jest zajebiste dodaje delikatny połysk, bez emocji jest duży minus tego szuwaksu, jak przyschnie zostawia biały osad, który ciężko usunąć (patrz filmik) jak dla mnie produkt bardzo fajny, testowałem celowo na autach, które nie maja LSP spisał się bajecznie filmik 4
DZIADZIA Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 @Malwin41 osobiście jestem pod wrażeniem, spodziewałem się kroplingu, a tu cudownie zbiera taflą
powalla Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Też mogę potwierdzić fakt zbierania i szybkiego odprowadzania wody ale na lakierze zabezpieczonym powłokami nie daje takich spektakularnych efektów jak na filmiku . Dla mnie produkt raczej traktuję jako ciekawostka, bo autka zawsze z LSP ale dla "przeciętnego Nowaka" który na lakierze nic nie ma i korzysta tylko z myjki bezdotykowej to może być świetnym produktem , bo nie dość że jest bardzo tani i prosty w aplikacji , to jeszcze bezproblemowy , ot żeby nie zaschnął na lakierze PS: jak ktoś chce przetestować ten produkt, to mogę wysłać na testy , jednak uprzedzam iż samej przesyłki niestety nie sponsoruję 1
DZIADZIA Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 4 minuty temu, powalla napisał: dla "przeciętnego Nowaka" który na lakierze nic nie ma dokładnie tak, dlatego traktowałem go na TIGI... szkoda, dla mnie to taki trochę lepszy hydrowosk z samoobsługowych myjni.
DZIADZIA Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 osobiście bardzo podoba mi się ten produkt, jeszcze bardziej teściowi umyję mu auto, polecę Brillandem, płukanko i teść cieszy się, że do osuszania ma niewiele. Spokojnie siedzi do kolejnego mycia i widać, że na lakierze coś siedzi... ideale dla osób, które nie mają czasu na nałożenie wosku, a chcą coś szybko zarzucić. dla mnie cena/jakość/wydajność - rewelacja
tryhp3 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 Te plamy po wyschnięciu są podobne jak w Chemotion Hydro Dry.
Marini23 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Szanowni, piszecie o plamach po nanowax, znajomy pomylił proporcje i dał 80ml na litr i niestety dodatkowo miejscami zaczęło przysychać. Pojawiły się właśnie takie plamy na lakierze i plastikach i mimo, że na świeżo to ani qd1 ani qd od Chemotion. Po Chemotion ciut lepiej, ale plamy nadal są. Znajomy na kawałku plastiku wypróbował greenstara od kocha, ale plamy nadal widoczne. Czym sobie radziliście, żeby je usunąć? PozdrawiamWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi