troopers Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Cześć, tak ja kw temacie całe życie miałem ciemny środek w aucie, czarne skóry, aktualnie to się zmieni. Auto które będę odbierał posiadać będzie jasną tapicerkę skórzaną [Oyster nevada]. Polecicie coś dobrego do przyszłego czyszczenia (przebarwienia od jeansów) oraz czym to zabezpieczyć by nie przyjmowały barwy tak mocno od jeansów..... cena nie ma znaczenia, ma spełniać swoje zadanie. z góry dzięki pzdr
D@ViD Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Kup taki zestaw Gyeon'a https://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-leather-set-strong/ Jak skóry nie są mocno zabrudzone, to poszukaj zestawu SOFT. Wersja SOFT będzie jeszcze odpowiednia do bieżącej pielęgnacji skór.
Tasior87 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Który zestaw lepszy? Proponowany powyżej gyeon czy ten poniżej? https://autonablask.pl/produkt/colourlock-zestaw-strong-colourlock-leder-protector/ W moim przypadku jest pełnoletnia konkretnie zapuszczona jasna skóra.
ElSor Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 W weekend czyściłem 19 letnią bananową skórę tym zestawem Colourlocka i zrobił to, co do niego należało a dodam, że poprzednie, mocno nieprofesjonalne czyszczenie, odbyło się ponad 5 lat temu. Nie wiem który jest lepszy ale z pewnością ten jest wystarczająco skuteczny w czyszczeniu a czas pokaże skuteczność ochrony.
Pkubalak Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 16 godzin temu, Tasior87 napisał: Który zestaw lepszy? Proponowany powyżej gyeon czy ten poniżej? https://autonablask.pl/produkt/colourlock-zestaw-strong-colourlock-leder-protector/ W moim przypadku jest pełnoletnia konkretnie zapuszczona jasna skóra. W mojej ocenie, daruj sobie Gyeona. Colourlock spełni Twoje oczekiwania zarówno w czyszczeniu jak i zabezpieczeniu.
Tasior87 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Te dodatkowe mleczko Colourlock Leder Protector również się sprawdzi jeśli chodzi o zmiękczenie skóry?
D@ViD Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 @Tasior87 leder Protector to środek typowo jako odżywka.
kepa416 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 LP od CL pięknie odżywia ale trzeba dużo czasu poświęcić na do czyszczenia, a potem 2 warstwy LP. U mnie skóra dostała drugie życie ale z 3 dni wyjęte z życia :) Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Tasior87 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Co się nie robi dla uzyskania konkretnego efektu.
maciek_ Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 W dniu 22.02.2019 o 22:29, kepa416 napisał: LP od CL pięknie odżywia ale trzeba dużo czasu poświęcić na do czyszczenia, a potem 2 warstwy LP. U mnie skóra dostała drugie życie ale z 3 dni wyjęte z życia Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Z ciekawości: co tyle zajeło? Czytałem że przy czyszczeniu colourlockiem potrzeba 1-2 minuty na panel + może 2 razy powtórzyć
Master kecav Opublikowano 31 Marca 2019 Master Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 44 minuty temu, maciek_ napisał: Z ciekawości: co tyle zajeło? Czytałem że przy czyszczeniu colourlockiem potrzeba 1-2 minuty na panel + może 2 razy powtórzyć LP czyli Leder Protector to odżywka. Jeśli skóra jest pokryta topem, to wchłanianie takiej odżywki jest znacznie utrudnione i potrzeba na to dłuższego czasu. W tym przypadku, kolega @kepa416 nakładał Protector zapewne mniej więcej raz na dobę. Tak czynił 2 razy i uzyskał pożądany efekt. Nie dziwi więc fakt, że cały proces czyszczenie, odżywka, zabezpieczenie zajęło mu 3 dni.
kepa416 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Przy czyszczeniu może i tak :) ja robię strongiem auto po zakupie potem czekam 24h na suszenie następnie 2 warstwy leder prorectora cienko najlepiej w cieniu aby było widać gdzie jest wilgotne. Potem po min 24h od ostatniej warstwy LV. Potem co 3-6 miesięcy soft i LV
Rekomendowane odpowiedzi