Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted

Cześć.

Miał już ktoś przyjemność z produktami Farecla - Detailing Line?

https://www.farecla.com/product_categories/automotive-detailing/

image.png.1cc74c91d7fc0f46fb0f2f16c9d342e1.png

image.png.9ffec816249c4e949076efb3443a6996.png

Posted

Bardziej rozpoznawalna nazwa g3 niż Farecla 😄, marka ma możliwość zaistnieć na naszym rynku bo na dzień dzisiejszy jest słabo ale cena to raczej nie jest atut -500ml do felg 43zł

po wpisaniu FARECLA G3 PROFESSIONAL na allegro jest 17 ofert

Posted

Rękawica g3 jedyna, która daje radę spośród wszystkich testowanych bloczków i rękawic jakie miałem, a trochę ich było..

Posted

Matka Detailingu powraca:) kto zaczynał od g3 na mokro ten nauczył się prawdziwego mycia detailingowego czy chciał czy nie:) Nową linia może być spoko trzeba spróbować:)

Posted
W dniu 9.01.2019 o 10:14, Domel napisał:

Miał już ktoś przyjemność z produktami Farecla - Detailing Line?

21 godzin temu, Arkeolowy napisał:

Rękawica g3 jedyna, która daje radę spośród wszystkich testowanych bloczków i rękawic jakie miałem, a trochę ich było..

Również bardzo chwalę rękawicę G3 do glinkowania - pracuje się szybko, skutecznie i przyjemnie.

Wosk Supergloss Paste Wax jest bardzo chwalony na DW za łatwość aplikacji, trwałość i efekt. 

Posted
W dniu 12.01.2019 o 14:51, wojtek1788 napisał:

Matka Detailingu powraca:) kto zaczynał od g3 na mokro ten nauczył się prawdziwego mycia detailingowego czy chciał czy nie:) Nową linia może być spoko trzeba spróbować:)

... nie mycia a bycia polermistrzem

Od "facelki" pamiętam z warsztatu ich mleczko do lakieru, no robiło szał wśród klientów hehe

Posted

Ja pamiętam jak kupiłem pierwszą rotację Sico tools i pastę g3, gąbkę białą bool i wypolerowałem swojego peugeota 405, na kolegów którzy polerowali koszulą flanelową i pastą tempo patrzyłem z góry:) Praca zajęła mi cały dzień, następnie mycie 2gi dzień:) I tak siedziałem patrzyłem na niego i zastanawiałem się czemu są takie ,,chmurki'' odpaliłem kompa szukam szukam i znalazłem odpowiedź aaaa to są hologramy:) Tak trafiłem na to forum i znalazłem pasję:) Pozdrówki 

• Lubię to 1
Posted

Z tego co ja wyczytałem to już nie ta sama Farecla co kiedyś (na mokro z dużą ilościa syfu w około) firma w lakiernictwie istnieje od dawien dawna wiec zaplecze mają spore, żeby zrobić dobre środki,ja ciekaw jestem tych past a ze mam niedaleko może niebawem uda mi sie to sprawdzić osobiście

• Moderator
Posted
1 minutę temu, marco80 napisał:

Z tego co ja wyczytałem to już nie ta sama Farecla co kiedyś (na mokro z dużą ilościa syfu w około) firma w lakiernictwie istnieje od dawien dawna wiec zaplecze mają spore, żeby zrobić dobre środki,ja ciekaw jestem tych past a ze mam niedaleko może niebawem uda mi sie to sprawdzić osobiście

Trzeba to sprawdzić 🙂

• Moderator
Posted
3 minuty temu, marco80 napisał:

Wojtek z Tobą sie umówić, to ja 6 w totolotka trafić

Damy rade obiecuję 😄

Posted

Dla tego z pełnym szacunkiem nazwałem ja Pasta Matka. Też jestem jej ciekaw, jutro zapytam lokalnego dostawcy czy jest w stanie ogarnąć i wezmę na testy:)

Posted

20190116_121429.jpg.1727ed38c282a1771feebecaf293c04b.jpg

Zakupiłem dzisiaj G3 extra, i jak starczy jeszcze dzisiaj czasu to zrobię testy i zdam relacjie:) Pierwsze wrażenia, zapach ten sam co stara g3, konsystencja bardziej tlusta:) zobaczymy jak pyli i co zostawia po sobie:)

• Moderator
Posted
11 minut temu, wojtek1788 napisał:

Test pasty wykonany:) wrzucać tu czy w dziale testy?

Testy w testach, porządek musi być.