Moderator Domel Opublikowano 9 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Cześć. Miał już ktoś przyjemność z produktami Farecla - Detailing Line? https://www.farecla.com/product_categories/automotive-detailing/
Birkhof Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja z woskiem - bardzo fajny :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotr@sta Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Bardziej rozpoznawalna nazwa g3 niż Farecla , marka ma możliwość zaistnieć na naszym rynku bo na dzień dzisiejszy jest słabo ale cena to raczej nie jest atut -500ml do felg 43zł po wpisaniu FARECLA G3 PROFESSIONAL na allegro jest 17 ofert
Arkeolowy Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Rękawica g3 jedyna, która daje radę spośród wszystkich testowanych bloczków i rękawic jakie miałem, a trochę ich było..
JPZ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pewnie już temat znany, ale wrzuce
marco80 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wojtku, trzeba to zbadać a daleko nie mamy......
wojtek1788 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 Matka Detailingu powraca:) kto zaczynał od g3 na mokro ten nauczył się prawdziwego mycia detailingowego czy chciał czy nie:) Nową linia może być spoko trzeba spróbować:)
Eidos71 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 W dniu 9.01.2019 o 10:14, Domel napisał: Miał już ktoś przyjemność z produktami Farecla - Detailing Line? 21 godzin temu, Arkeolowy napisał: Rękawica g3 jedyna, która daje radę spośród wszystkich testowanych bloczków i rękawic jakie miałem, a trochę ich było.. Również bardzo chwalę rękawicę G3 do glinkowania - pracuje się szybko, skutecznie i przyjemnie. Wosk Supergloss Paste Wax jest bardzo chwalony na DW za łatwość aplikacji, trwałość i efekt.
swietlikk Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 W dniu 12.01.2019 o 14:51, wojtek1788 napisał: Matka Detailingu powraca:) kto zaczynał od g3 na mokro ten nauczył się prawdziwego mycia detailingowego czy chciał czy nie:) Nową linia może być spoko trzeba spróbować:) ... nie mycia a bycia polermistrzem Od "facelki" pamiętam z warsztatu ich mleczko do lakieru, no robiło szał wśród klientów hehe
wojtek1788 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja pamiętam jak kupiłem pierwszą rotację Sico tools i pastę g3, gąbkę białą bool i wypolerowałem swojego peugeota 405, na kolegów którzy polerowali koszulą flanelową i pastą tempo patrzyłem z góry:) Praca zajęła mi cały dzień, następnie mycie 2gi dzień:) I tak siedziałem patrzyłem na niego i zastanawiałem się czemu są takie ,,chmurki'' odpaliłem kompa szukam szukam i znalazłem odpowiedź aaaa to są hologramy:) Tak trafiłem na to forum i znalazłem pasję:) Pozdrówki 1
marco80 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Z tego co ja wyczytałem to już nie ta sama Farecla co kiedyś (na mokro z dużą ilościa syfu w około) firma w lakiernictwie istnieje od dawien dawna wiec zaplecze mają spore, żeby zrobić dobre środki,ja ciekaw jestem tych past a ze mam niedaleko może niebawem uda mi sie to sprawdzić osobiście
Moderator Domel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, marco80 napisał: Z tego co ja wyczytałem to już nie ta sama Farecla co kiedyś (na mokro z dużą ilościa syfu w około) firma w lakiernictwie istnieje od dawien dawna wiec zaplecze mają spore, żeby zrobić dobre środki,ja ciekaw jestem tych past a ze mam niedaleko może niebawem uda mi sie to sprawdzić osobiście Trzeba to sprawdzić
marco80 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wojtek z Tobą sie umówić, to ja 6 w totolotka trafić
Moderator Domel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 3 minuty temu, marco80 napisał: Wojtek z Tobą sie umówić, to ja 6 w totolotka trafić Damy rade obiecuję
wojtek1788 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dla tego z pełnym szacunkiem nazwałem ja Pasta Matka. Też jestem jej ciekaw, jutro zapytam lokalnego dostawcy czy jest w stanie ogarnąć i wezmę na testy:)
wojtek1788 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zakupiłem dzisiaj G3 extra, i jak starczy jeszcze dzisiaj czasu to zrobię testy i zdam relacjie:) Pierwsze wrażenia, zapach ten sam co stara g3, konsystencja bardziej tlusta:) zobaczymy jak pyli i co zostawia po sobie:)
wojtek1788 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Test pasty wykonany:) wrzucać tu czy w dziale testy?
Moderator Domel Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 11 minut temu, wojtek1788 napisał: Test pasty wykonany:) wrzucać tu czy w dziale testy? Testy w testach, porządek musi być.
AUTO JAK TA LALA Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Pamietam g3 w innej odsłonie- jedyna pasta sprzedawana w wiaderku 4kg jaką znamDobry ruch:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi