hubert2112 Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Witam, prosiłbym o pomoc w doborze kosmetyków, staram sie powoli zbierać kosmetyki na wiosnę, poszukuje: apc, (coś jeszcze mi się przyda do środka samochodu?), aktywną pianę, wosk |( z dobrym lookiem, który sie utrzymuje z 3 miesiące), płyn do szyb? czy wystarczy zwykły domowy?,tar and glue remover, szapmon mam od rrc, coś jeszcze mi się przyda do pielęgnacji mojego auta? Leon 1 kolor lc9z (czarny) pozdro
Swift Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 A może troszeczkę wysiłku? Tak ciężko poświęcić czas na przeglądanie tego forum? 2
Strus Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Zerknij chociażby na posty w tym dziale. Nowi użytkownicy potrafią coś przeczytać, wybrać i zapytać co najwyżej o weryfikację całości. Lenistwo jakie pokazujesz niestety nie spotka się z aprobatą 2
analyzator Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Niewielki input. Nawet nie piszesz jaki masz priorytet, budżet itd
Balzac Posted December 18, 2018 Report Posted December 18, 2018 Brak budżetu i sprecyzowango pytania. W tym dziale znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
Recommended Posts