DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 8 minut temu, V1RU$ napisał: Jednym słowem nie ma co przepłacać. takie jest moje zdanie, a zapach ma bajeczny... wydajnością SG i ADBL mogą pomarzyć.
V1RU$ Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Fajnie bo latem trochę mi tej piany schodzi więc po co przepłacać. Choć z neutral ostatnio pozytywnie mnie zaskoczył SONAX. No ale to też inna półka cenowa.
DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 1 minutę temu, V1RU$ napisał: . Choć z neutral ostatnio pozytywnie mnie zaskoczył SONAX a mierzyłeś ph tej piany.
V1RU$ Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Nie. Ale po nowym roku zmierzę. Choć na kanale u MX Nowicki niby neutralna. Ale jak życie pokazuje i testerzy wszystkie te mocne piany z neutralem nie mają nic wspólnego.
DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 4 minuty temu, V1RU$ napisał: wszystkie te mocne piany z neutralem nie mają nic wspólnego. właśnie do tego zmierzam, sam jestem ciekawy jakie ma ph, a tania nie jest
rudi0018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Gozdziu23 No to jak to jest z tym domywaniem tej ECO-SHINE, bo na filmikach @rygryss po teście wacika widać, że doskonale sobie radzi w tej cenie, a dodatkowo jest bezpieczne dla fusso, dla mnie Yeti czy Good Stuff White Bear wcale nie usuwają brudu przyklejonego do lakieru, tylko z grubszej warstwy brudu robią cieńszą, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. @david2888 Znowu stwierdził, że coś tam domywa, ale nie tak bardzo dokładnie. Chyba trzeba samemu przetestować. Będzie miał ktoś odstąpić litr, czy zostaje mi allegro? Zależy mi na pianie, która latem dobrze zmyje kurz, ale przy tym nie będzie ściągała wosku. YETI używam tylko jako pre-wash przed myciem wstępnym, bo do "mycia bezdotykowego" wcale się ona nie nadaje.
Gozdziu23 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 1 godzinę temu, rudi0018 napisał: @Gozdziu23 No to jak to jest z tym domywaniem tej ECO-SHINE, bo na filmikach @rygryss po teście wacika widać, że doskonale sobie radzi w tej cenie, a dodatkowo jest bezpieczne dla fusso, dla mnie Yeti czy Good Stuff White Bear wcale nie usuwają brudu przyklejonego do lakieru, tylko z grubszej warstwy brudu robią cieńszą, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. @david2888 Znowu stwierdził, że coś tam domywa, ale nie tak bardzo dokładnie. Chyba trzeba samemu przetestować. Będzie miał ktoś odstąpić litr, czy zostaje mi allegro? Zależy mi na pianie, która latem dobrze zmyje kurz, ale przy tym nie będzie ściągała wosku. YETI używam tylko jako pre-wash przed myciem wstępnym, bo do "mycia bezdotykowego" wcale się ona nie nadaje. to kup sobie sprawdzonego bilt hambera, lub magifoama
DZIADZIA Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 4 godziny temu, rudi0018 napisał: @rygryss po teście wacika widać, że doskonale sobie radzi w tej cenie chyba pomyliłeś filmiki, przy tym nie ma testu wacika, a piana na sezon letni bedzie OK, nie domywa tak jak BH...
rudi0018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 @rygryss tak masz racje, są dwa tematy a ja tego nie zauważyłem, @V1RU$ Już pomógł mi ogarnąć sprawę ze pomyliłem piany, za dużo na raz, sory za zamieszanie 1
V1RU$ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zapach rewelacja. Normalnie aż chce się wypić. 1
DZIADZIA Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 też jaram się zapachem
V1RU$ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 No mega jak tylko kurier przyniósł paczkę zaczęło się wąchanie. Jak taki zapach będzie podczas pianowania się unosił to będzie bardzo przyjemnie.
DZIADZIA Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 @V1RU$ , będzie się unosił na pewno
V1RU$ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 1 minutę temu, rygryss napisał: @V1RU$ , będzie się unosił na pewno Ogarniesz lato szybciej ?
D@ViD Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 @V1RU$ dostałem próbkę od kolegi @rygryss i potwierdzam piana pachnie kozak przy nawet temp 4 st.
Rekomendowane odpowiedzi