Camel- Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Moja propozycja wtorek wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 I ja się na to piszę,a co z innymi? Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 kuflik dawaj jakiś termin jesteś prowodylem- dyktuj warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 28go grudnia pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 A gdzie ta spontanicznośc forumowicze? na święta zjeżdzam do Leszna, więc wracam pewnie po nowym roku dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja również będę w domu.Najlepiej dzisiaj... Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mat, chyba nie wypaliło co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 no jak widać,chyba zapadli w sen zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja niestety odpadam w tym tygodniu (2 zmiana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 przyszły tydzień mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ruszmy coś. Przyszły tydzień, czwartek wieczór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 mi wstepnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Muti pewnie również zaakceptuje Co robimy? jakieś piwko w mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4auto Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Tym razem na pewno się pojawię, czwartek wieczór mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 jak najbardziej - przyszły tydzień jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Muti pewnie również zaakceptuje Pasuje i będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja się pewnie też pojawię aby się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 No to fajnie Ale panowie - gdzie idziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Gdzieś gdzie będzie w miarę "cicho", może Brovaria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 jasne, ze brovaria:] to już wcześniej ustaliłem:P Dzis ogarne plan na najblizsze dni i podam godzine spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Miejsce- Brovaria na starym Czas- najbliższy czwartek o godzinie 19 Obecność: OBOWIĄZKOWA Proszę kopiować listę i się dopisywać Jak będę wiedział ile nas to ogarnę jakaś rezerwację czy coś. Lista obecności: 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc (prawda?) 5. 6. 7. 8. 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Miejsce- Brovaria na starym Czas- najbliższy czwartek o godzinie 19 Obecność: OBOWIĄZKOWA Proszę kopiować listę i się dopisywać Jak będę wiedział ile nas to ogarnę jakaś rezerwację czy coś. Lista obecności: 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc (prawda?) 5. 6. 7. 8. 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc (prawda?) 5. Camel A czemu Brovaria? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc (prawda?) tja 5. Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. All4auto 4. Zajonc 5. Camel 6.Muti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi