Bitek Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 16 godzin temu, imola33 napisał(a): W Action pojawiły się tanie perfumy do prania. Kto pierwszy leci testować je przy praniu tapicerki? https://www.action.com/pl-pl/p/3216725/perfumy-do-prania/ O.0 że na to nie wpadłem wcześniej prałem ostatnio swoje auto to bym stestował takie perfumy. Kupie przy okazji i przepiorę jakieś krzesło w domu z ciekawości
Eidos71 Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca Na razie niedostępny w ogólnej sprzedaży, ale teoretycznie już jest !!! 4 1
pablo15005 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @luk45z zamówione, w przyszłym tygodniu coś umyjemy, jakieś inne rinsless już są także sprawdzimy, bo jest głośno
sztefan24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @pablo15005 kilka osób już z niego korzystało i komplet ma bardzo pochlebne opinie. Jak kiedyś byłem fanem CarLab bo dostarczali prosta, tania i skuteczna chemię tak ostatni czas oddaliłem się od nich ze względu na wzrost cen, spadek pojemności opakowań a i ostatnie premiery średnio mnie zainteresowały. Tak trzeba przyznać są pod względem produktów o krok przed cała polska konkurencja.
Adrian89 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @luk45z już jest materiał promocyjny u AJTL i polecam sekcje komentarzy mr właściciel już się tam wytrząsa i poucza każdego kto śmie coś powiedzieć nie po jego myśli Nie rozumiem podejścia do ludzi - zamiast zachęcać i tłumaczyć to oschłe pouczanie i pretensje, że „ręka drży jak za polski produkt trzeba zapłacić bo polak może za miskę ryżu chemię mieszać” ja mam inną teorię - jeśli produkt da się sciągnąć z kraju, w którym życie jest droższe, praca bardziej kosztowna i jeszcze trzeba to przetransportować przez ocean to prawdziwego polaka byznesmena janusza obowiązkiem jest żeby zedrzeć z rodaka każdą złotówkę i zwiększyć swój margines, zamiast zaoferować produkt w cenie konkurencyjnej… z każdą kolejną premierą coraz bardziej się przekonuję, żeby trzymać się z daleka polskie marki - jak najbardziej, ale za tym jednym wyjątkiemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
AUTO JAK TA LALA Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @luk45z już jest materiał promocyjny u AJTL i polecam sekcje komentarzy mr właściciel już się tam wytrząsa i poucza każdego kto śmie coś powiedzieć nie po jego myśli Nie rozumiem podejścia do ludzi - zamiast zachęcać i tłumaczyć to oschłe pouczanie i pretensje, że „ręka drży jak za polski produkt trzeba zapłacić bo polak może za miskę ryżu chemię mieszać” ja mam inną teorię - jeśli produkt da się sciągnąć z kraju, w którym życie jest droższe, praca bardziej kosztowna i jeszcze trzeba to przetransportować przez ocean to prawdziwego polaka byznesmena janusza obowiązkiem jest żeby zedrzeć z rodaka każdą złotówkę i zwiększyć swój margines, zamiast zaoferować produkt w cenie konkurencyjnej… z każdą kolejną premierą coraz bardziej się przekonuję, żeby trzymać się z daleka polskie marki - jak najbardziej, ale za tym jednym wyjątkiemWysłane z iPhone za pomocą TapatalkSiema:) wybaczcie że psuje całą zabawę, w kwestii ceny produktów wydawało mi sie że są akceptowalne. Patrząc na hobbystyczne korzystanie z produktu i to że nie zarabiamy jakoś kiepsko to chyba stać ludzi żeby produkty w podobnym pułapie cenowym kupiç raz na pół roku (plus/minus) - pytam po koleżeńsku, nie zgryźliwie:) Adrian jeśli chcesz sprawdzić te produkty to odstąpie Ci ZA DARMO (tak pokryje koszty wysyłki w obrębie PL). Sprawdzisz i ocenisz po swojemu:) Ja w tej materii jestem kompletnym laikiem bo to nie mój system mycia - ale pewnie wielu z tego forum tak działa. Dobrego wieczoruWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adrian89 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Siema:) wybaczcie że psuje całą zabawę, w kwestii ceny produktów wydawało mi sie że są akceptowalne. Patrząc na hobbystyczne korzystanie z produktu i to że nie zarabiamy jakoś kiepsko to chyba stać ludzi żeby produkty w podobnym pułapie cenowym kupiç raz na pół roku (plus/minus) - pytam po koleżeńsku, nie zgryźliwie:) Adrian jeśli chcesz sprawdzić te produkty to odstąpie Ci ZA DARMO (tak pokryje koszty wysyłki w obrębie PL). Sprawdzisz i ocenisz po swojemu:) Ja w tej materii jestem kompletnym laikiem bo to nie mój system mycia - ale pewnie wielu z tego forum tak działa. Dobrego wieczoruWysłane z iPhone za pomocą TapatalkOczywiście, że są akceptowalne, nie w tym rzecz tylko w tym w jaki sposób do dyskusji ZA KAŻDYM RAZEM odnosi się właściciel marki w moim odczuciu jest to nieakceptowalne i tyle. Sama cena jest ok, chociaż tak jak wspomniałem jestem pewien, że mogłaby być znacznie niższa przy zachowaniu dobrej marży, ale to typowe byznesmeństwo w polsce i nie ogranicza się do tej branży. Jednak buzię trzeba postrzępić jak to by wszyscy chciel za darmo Jeśli chodzi o wysyłkę produktów do testów to z całym szacunkiem Patryk, ale podziękuję. Jak sam wspomniałeś zarobki w stosunku do ceny nie stanowią problemu. Nie jestem Billem Gatesem, ale nie wiedzie mi się źle i nawet jakbym 10l zamówił za chwilę to tego nie odczuję w żaden sposób, kwestia tego, że po prostu nie chcę z drugiej strony tak duża marka, też nie zbiednieje jak ja nie będę kupował ich produktów Ale mam nadzieję, że z czasem zauważy to więcej osób bo nie w taki sposób zachowują się pasjonaci ani prawdziwi biznesmeni bo oni wiedzą, że o klienta trzeba zawalczyć uprzejmością i uśmiechem a nie tym co czytam sobie w komentarzach. Brzydzę się takim podejściem, nie chcę mieć z tym nic wspólnego i na tym chciałbym zakończyć temat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
AUTO JAK TA LALA Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Oczywiście, że są akceptowalne, nie w tym rzecz tylko w tym w jaki sposób do dyskusji ZA KAŻDYM RAZEM odnosi się właściciel marki w moim odczuciu jest to nieakceptowalne i tyle. Sama cena jest ok, chociaż tak jak wspomniałem jestem pewien, że mogłaby być znacznie niższa przy zachowaniu dobrej marży, ale to typowe byznesmeństwo w polsce i nie ogranicza się do tej branży. Jednak buzię trzeba postrzępić jak to by wszyscy chciel za darmo Jeśli chodzi o wysyłkę produktów do testów to z całym szacunkiem Patryk, ale podziękuję. Jak sam wspomniałeś zarobki w stosunku do ceny nie stanowią problemu. Nie jestem Billem Gatesem, ale nie wiedzie mi się źle i nawet jakbym 10l zamówił za chwilę to tego nie odczuję w żaden sposób, kwestia tego, że po prostu nie chcę z drugiej strony tak duża marka, też nie zbiednieje jak ja nie będę kupował ich produktów Ale mam nadzieję, że z czasem zauważy to więcej osób bo nie w taki sposób zachowują się pasjonaci ani prawdziwi biznesmeni bo oni wiedzą, że o klienta trzeba zawalczyć uprzejmością i uśmiechem a nie tym co czytam sobie w komentarzach. Brzydzę się takim podejściem, nie chcę mieć z tym nic wspólnego i na tym chciałbym zakończyć temat Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRozumiem, cieszy mnie fakt że umiesz to sensownie wytłumaczyć - ja nie chce nikogo usprawiedliwiać na siłe ani odpowiadać za to co kto i jak mówi, to nie moja rola:) z tą wysyłką to ja Cie nie chciałem urazić - mam też nadzieje że tak sie nie poczułeś:) Propozycja padła z zupełnie innego powodu, zawsze powtarzam że jeśli ktoś nie chce kupić produktu z różnych powodów (niekoniecznie finansowych) ja chętnie oddam:) żeby taki pasjonat mógł po prostu sprawdzić sam na „swoim” i wydać swoją opinię.3maj sieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adrian89 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Rozumiem, cieszy mnie fakt że umiesz to sensownie wytłumaczyć - ja nie chce nikogo usprawiedliwiać na siłe ani odpowiadać za to co kto i jak mówi, to nie moja rola:) z tą wysyłką to ja Cie nie chciałem urazić - mam też nadzieje że tak sie nie poczułeś:) Propozycja padła z zupełnie innego powodu, zawsze powtarzam że jeśli ktoś nie chce kupić produktu z różnych powodów (niekoniecznie finansowych) ja chętnie oddam:) żeby taki pasjonat mógł po prostu sprawdzić sam na „swoim” i wydać swoją opinię.3maj sieWysłane z iPhone za pomocą TapatalkAbsolutnie nie poczułem się urażony i nie wyczułem takiej intencji chciałem tylko, żebyś wiedział, że chodzi o mój kategoryczny sprzeciw wobec pewnych zachowań, a nie że „nie dam ***** zarobić”. Świata nie mam zamiaru tym zmienić, ale uważam, że należy kierować się swoimi pryncypiami i nawet jeśli produkt jest numer 1 na świecie to ja zadowolę się produktem numer 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Guzikos Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Adrian89 napisał(a): Oczywiście, że są akceptowalne, nie w tym rzecz tylko w tym w jaki sposób do dyskusji ZA KAŻDYM RAZEM odnosi się właściciel marki w moim odczuciu jest to nieakceptowalne i tyle. Sama cena jest ok, chociaż tak jak wspomniałem jestem pewien, że mogłaby być znacznie niższa przy zachowaniu dobrej marży, ale to typowe byznesmeństwo w polsce i nie ogranicza się do tej branży. Jednak buzię trzeba postrzępić jak to by wszyscy chciel za darmo Jeśli chodzi o wysyłkę produktów do testów to z całym szacunkiem Patryk, ale podziękuję. Jak sam wspomniałeś zarobki w stosunku do ceny nie stanowią problemu. Nie jestem Billem Gatesem, ale nie wiedzie mi się źle i nawet jakbym 10l zamówił za chwilę to tego nie odczuję w żaden sposób, kwestia tego, że po prostu nie chcę z drugiej strony tak duża marka, też nie zbiednieje jak ja nie będę kupował ich produktów Ale mam nadzieję, że z czasem zauważy to więcej osób bo nie w taki sposób zachowują się pasjonaci ani prawdziwi biznesmeni bo oni wiedzą, że o klienta trzeba zawalczyć uprzejmością i uśmiechem a nie tym co czytam sobie w komentarzach. Brzydzę się takim podejściem, nie chcę mieć z tym nic wspólnego i na tym chciałbym zakończyć temat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zasadniczo rzecz biorac gdyby napisał to ktoś inny to moze przyznałbym i rację. Ale to napisałeś ty. Sledze to forum i zasadniczo rzecz biorac ty w dużej mierze tylko hejtujesz wszystko w około więc chuj w twoja opinie xd. Fajnie ze ciebie stac, nie każdy musi o tym wiedzieć;) pozdro internetowy napinaczu.
karacz Opublikowano 50 minut temu Zgłoś Opublikowano 50 minut temu 10 minut temu, Guzikos napisał(a): Zasadniczo rzecz biorac gdyby napisał to ktoś inny to moze przyznałbym i rację. Ale to napisałeś ty. Sledze to forum i zasadniczo rzecz biorac ty w dużej mierze tylko hejtujesz wszystko w około więc chuj w twoja opinie xd. Fajnie ze ciebie stac, nie każdy musi o tym wiedzieć;) pozdro internetowy napinaczu. Nie jestem po żadnej stronie. Choć jak widać nisza detailingowa ma się dobrze w PL patrząc ile marek i ile produktów powstało i powstaje, już nie mówiąc o wzroście ilości salonów detailingu Jak interesowałem się kilkoma produktami tej firmy to na yt było faktycznie coś na rzeczy to o czym napisał @Adrian89 co jest ogólnie niepotrzebne, ja mam nadzieję, że produkt się broni i jest spoko, bo to najważniejsze niech PL marki rosną, bo konkurencja też jest w naszym interesie
Adrian89 Opublikowano 50 minut temu Zgłoś Opublikowano 50 minut temu Zasadniczo rzecz biorac gdyby napisał to ktoś inny to moze przyznałbym i rację. Ale to napisałeś ty. Sledze to forum i zasadniczo rzecz biorac ty w dużej mierze tylko hejtujesz wszystko w około więc chuj w twoja opinie xd. Fajnie ze ciebie stac, nie każdy musi o tym wiedzieć;) pozdro internetowy napinaczu. Zdrowi wszyscy? Wygląda na to, że nie koniecznie nie każdemu każdy produkt leży i od wymiany opinii jest to forum. Nie lubię carlaba czemu winny jest właściciel, nie przepadam za produktami optimum bo je testowałem i są w mojej opinii przereklamowane. Ale hejt? Często sam kieruję się zdaniem kolegów i raczej jestem zadowolony z zakupów. Zasadniczo sam spiąłeś się jak plandeka na żuku, nic sobą nie zaprezentowałeś poza byciem samemu internetowym napinaczem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Guzikos Opublikowano 39 minut temu Zgłoś Opublikowano 39 minut temu 10 minut temu, Adrian89 napisał(a): Zdrowi wszyscy? Wygląda na to, że nie koniecznie nie każdemu każdy produkt leży i od wymiany opinii jest to forum. Nie lubię carlaba czemu winny jest właściciel, nie przepadam za produktami optimum bo je testowałem i są w mojej opinii przereklamowane. Ale hejt? Często sam kieruję się zdaniem kolegów i raczej jestem zadowolony z zakupów. Zasadniczo sam spiąłeś się jak plandeka na żuku, nic sobą nie zaprezentowałeś poza byciem samemu internetowym napinaczem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już? To wszystko? To Adrian wstawaj, bo sie zesrałeś:)
Adrian89 Opublikowano 31 minut temu Zgłoś Opublikowano 31 minut temu Już? To wszystko? To Adrian wstawaj, bo sie zesrałeś:) Nie wiem co za środki przyjmujesz chłopaczku, ale zmniejsz dawkę bo nie wyglądają na takie przepisane przez lekarza polecam więcej kultury wypowiedzi, dziwne oskarżenia popierać argumentami bo narazie to Ty zdefekowałeś jakieś bzdury. Tyłek musi być zazdrosny ile tego z ust wychodzi, co? Zmień forum na dyskusję o mefedronie jeśli dyskusja o produktach kosmetyki samochodowej, która sama w sobie jest niszą, uważasz za hejt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Guzikos Opublikowano 28 minut temu Zgłoś Opublikowano 28 minut temu 2 minuty temu, Adrian89 napisał(a): Nie wiem co za środki przyjmujesz chłopaczku, ale zmniejsz dawkę bo nie wyglądają na takie przepisane przez lekarza polecam więcej kultury wypowiedzi, dziwne oskarżenia popierać argumentami bo narazie to Ty zdefekowałeś jakieś bzdury. Tyłek musi być zazdrosny ile tego z ust wychodzi, co? Zmień forum na dyskusję o mefedronie jeśli dyskusja o produktach kosmetyki samochodowej, która sama w sobie jest niszą, uważasz za hejt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zobacz, jest 22 sobota, a ty masz widocznie tak smutne życie ze jedyna twoja rozrywka to kosmetyka aut wspolczuje
Adrian89 Opublikowano 15 minut temu Zgłoś Opublikowano 15 minut temu Zobacz, jest 22 sobota, a ty masz widocznie tak smutne życie ze jedyna twoja rozrywka to kosmetyka aut wspolczuje Wiesz co właśnie napisałeś? To Ty dzwonisz w sobotę o 22 a moim życiem się nie przejmuj, jest dobre i poukładane szkoda w ogóle gębę strzępić żyj sobie chłopaku a jak Ci się nie podoba forum to poleciłem Ci grupę wsparcia w poprzednim poście buziaczki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi