Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mam pytanko byłem ostatnio prać auto itp(woski itp sam nakładam ale szkoda mi kasy na odkurzacz piorący) i zauważyłem jak chłopaki w opryskiwaczu mają jakiś środek normalnie psikają po przełącznikach konsoli desce lakierowanym drewnie i pendzelkują co to mógł być za środek? bo efekt super możliwe że apc( tylko nie pasuje mi to że elementy skórzane też tym myli a apc chyba nie powinno się używać do skóry)  dzięki za pomoc 😄 

Posted

CarPro Inside jak na skórach używali - moja pierwsza myśl 😉 

• Lubię to 1
Posted

@kaktusPL jeśli zwykłe apc (bo jest jeszcze wersja pro), to spróbuj 1:20. Zawsze możesz pójść w górę lub dół, w zależności od zabrudzeń. 

• Okay 1
Posted

Jeśli to było studio to mogli używać APC, CP Inside albo czegoś podobnego, jeśli zwykła myjnia to nie zdziwiłbym się jakby to był Dimer ;-)

• Lubię to 1
Posted

@Tommy Lee to było dość profesjonalne studio na myjnie bym nie pojechał 😄 

@sT3VE możliwe bo dopiero otwierają to studio a ja z nimi dość się skumplowałem 😄 wiedzą że interesują się detailingiem itp zawsze jestem z nimi jak robią wszystko mi mówią ale jak zapytałem o ten środek to tak ominęli ten temat więc nie naciskałem 🙂 a mieli jakąś folie z carPro