kanar Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 ja ogarne jakis dlugi przedluzacz, kto chce probki prespray-u, lub srodka do ektrakcji niech napisze w dziale "spotkania" albo na priv. rowniez przepraszam za OT
Gość Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Posiadam już żółta pastę + żółtą gąbkę i niebieską z niebieską gąbką. Jaką pastę polerującą (cel usunięcie mikrorysek kolistych) polecacie do polerki recznej (tam gdzie nie dojdę polerką) ?
Łukasz Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Posiadam już żółta pastę + żółtą gąbkę i niebieską z niebieską gąbką. Jaką pastę polerującą (cel usunięcie mikrorysek kolistych) polecacie do polerki recznej (tam gdzie nie dojdę polerką) ? Możesz kupić sobie SwirlX i aplikatorem spróbować, albo żółtym korkiem tylko nie wiem czy można go używać do ręcznej pracy.
MOTOSPA Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Do ręcznej pracy przy delikatnych zarysowaniach żółta, przy mocniejszych nawet zielona tylko z wyczuciem
Gość Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Do ręcznej pracy przy delikatnych zarysowaniach żółta, przy mocniejszych nawet zielona tylko z wyczuciem Czyli ta sama zółta nadaje się zarówno do ręcznej jak i maszynowej polerki ?
Gość Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 witam, szukam sklepu internetowego z duzym wyborem z padami 150mm i mleczkami 3M albo innego dobrego producenta oczywiscie w rozsadnej cenie! pzdr
Łukasz Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 szukam sklepu internetowego z duzym wyborem z padami 150mm i mleczkami 3M albo innego dobrego producenta oczywiscie w rozsadnej cenie! Wystarczyło użyć wyszukiwarki http://forum.kosmetykaaut.info/viewtopic.php?t=578
Gość Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 kto z was uzywal farecli g 10 lub gold top??
MOTOSPA Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Do ręcznej pracy przy delikatnych zarysowaniach żółta, przy mocniejszych nawet zielona tylko z wyczuciem Czyli ta sama zółta nadaje się zarówno do ręcznej jak i maszynowej polerki ? jak najbardziej!
julian Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 MOTOSPA, widziałeś kiedyś lakier po ręcznym zastosowaniu żółtej przez amatora/osobę niedoświadczoną? ja byłbym bardzo ostrożny...
Łukasz Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 kto z was uzywal farecli g 10 lub gold top?? G10 używał mój znajomy i efekty podobno bardzo marne.
jorgus Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 a czy może ktoś wrzucić zdjęcia 50/50 z prac z pastami 3m, jaki jest efekt tych past?
michal_gg Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Jerzy, pełno foto w tych dwóch działach: 1. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=9 2. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=37
matgym Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 jorgus, tak na marginesie to efekt pracy z pastami nie zależy jedynie od samych past Głównym czynnikiem sa umiejętności polermistrza
jorgus Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 jorgus, tak na marginesie to efekt pracy z pastami nie zależy jedynie od samych past Głównym czynnikiem sa umiejętności polermistrza tak masz rację, tylko chiałem zobaczyć jak to wyglada jak zaczynasz zielonym korkiem i jak wyglada powierzchnia przed użyciem następnego korka ,bo ja korzystam z UC i muszę tak długo robić aż uzyskam efekt, poprostu nie wiem kiedy przejśc na inny korek, bo nie korzystałem z innych past a widzę że na forum dużo ludzi to używa i chciałem spróbować jakieś starsze auto takimi pastami potrzktować
sebcio Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 ja mam pytanie odnośnie past 3m najpierw "idzie" zielony korek potem żółty i na koniec niebieski ?? następnie czy testery 100 ml wystarczy na nie duże auto ( wątpię ale może ) pozdrawiam
malkolm Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 ja mam pytanie odnośnie past 3m najpierw "idzie" zielony korek potem żółty i na koniec niebieski ?? następnie czy testery 100 ml wystarczy na nie duże auto ( wątpię ale może ) pozdrawiam 100 ml powinno wystarczyć. kolory tak jak piszesz
Administrator AreK Opublikowano 1 Października 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 sebcio, starczą na bank!
zieluch Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 W przypadku gdy potrzebne są duże korekcje lakieru to zielonego korka 100ml może byc trochę za mało. Zaeży o jakim rozmiarze auta mówimy
Rekomendowane odpowiedzi