Skocz do zawarto艣ci

Leather Cleaner LIGHT i POWER

Rekomendowane odpowiedzi

• Master
Opublikowano

Mi艂o mi przekaza膰 informacj臋, 偶e w dniu dzisiejszym do sprzeda偶y trafi艂y moje dwa nowe produkty.

S膮 nimi 艣rodki do czyszczenia sk贸ry w wersji LIGHT i POWER.

lc_baner680x520.jpg.7f22bf2af094b688ab5db2b16c93967c.jpg

Oba 艣rodki dost臋pne s膮 w podstawowych opakowaniach z pianowniczk膮 i zawieraj膮 230ml cleanera.

S膮 to czyste cleanery, nie zawier膮jace 偶adnych dodatk贸w typu olejki daj膮c w efekcie sk贸r膮 czyst膮, matow膮 i dobrze odt艂uszczon膮.

Ich drug膮 wsp贸ln膮 cech膮 jest maksymalnie trwa艂a i g臋sta piana, co minimalizuje mo偶liwo艣膰 przemoczenia sk贸ry podczas zabiegu czyszczenia.

I wreszcie trzecia wsp贸lna cecha to atrakcyjna cena cleaner贸w:

wersja LIGHT 230ml - 37,00 z艂

wersja POWER 230 ml - 39,00 z艂

Oba cleanery dost臋pne s膮 r贸wnie偶 w opakowaniach uzupe艂niaj膮cych o pojemno艣ci 1000 ml i cenach odpowiednio:

LIGHT 1000ml - 79,00 z艂

POWER 1000ml - 87,00 z艂

opisy cleaner贸w:

LIHGT聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽POWER

lcl.png.5f042d96fdbb579c0cc5390f9ac801c4.png聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 聽 聽 聽 聽lcp.png.8abeb86395baabbec59d22403d8be0c6.png

Cleanery znajduj膮 si臋 ju偶 u naszego dobrego znajomego i lada chwila/dzie艅 pojawi膮 si臋 na stornie sklepu:

MX NOWICKI

Pierwsze testy nowych cleaner贸w znajduj膮 si臋 na forum w dziale testy:

• Lubi臋 to 5
  • Dzi臋kuj臋 1
  • Super 2
  • Okay 1
Opublikowano

@kecav聽 Czytam i oczom nie wierze :o聽Cena zab贸jczo niska za tak skuteczny preparat.聽

Ciesz臋 si臋, 偶e wprowadzone zosta艂y litrowe butelki - sam wiesz, jak mi na nich zale偶a艂o!

• Master
Opublikowano
11 godzin temu, Kozaa napisa艂:

Gdzie produkty b臋d膮 dost臋pne poza Paw艂em?

Licz臋, 偶e nied艂ugo pojawi膮 si臋 u pozosta艂ych partner贸w.

Opublikowano

艁oooo jaka cena elegancka!! Paniee, jak tylko sko艅czy mi si臋 cz臋艣膰 testowa, to zamawiam kolejn膮 pake 馃槃

• Super 1
  • 1 miesi膮c temu...
  • Master
Opublikowano
18 godzin temu, Birkhof napisa艂:

Gdzie mo偶na zam贸wi膰聽opakowania litrowe? S膮 w sprzeda偶y ju偶 zestawy ze szczoteczkami? W MX zosta艂 tylko power ma艂y

Na dniach b臋dzie wszystko u MX'贸w i nie tylko. Ale szczoteczek jeszcze nie ma. Musz臋 czeka膰 - jestem tu uzale偶niony od rzemie艣lnika聽馃檨

• Master
Opublikowano
W dniu 26.06.2018 o 16:54, Birkhof napisa艂:

Dzi臋ki za info. Na dniach to tajemnicze poj臋cie

No tak, brak precyzji. Dzisiaj b臋dzie u MX'贸w, ale te偶 musz膮 mie膰 chwil臋 aby to wystawi膰.

• Master
Opublikowano
W dniu 25.06.2018 o 13:09, Maciej WTN napisa艂:

R贸wnie偶 jestem zainteresowany litrowym opakowaniem

W dniu 26.06.2018 o 16:54, Birkhof napisa艂:

Na dniach to tajemnicze poj臋cie

Jest ju偶 u Paw艂a w聽MX Nowicki聽, a w poniedzia艂ek/wtorek b臋d膮 r贸wnie偶 u Mariusza w聽ShowCarShine馃榿

• 2 lata p贸藕niej...
Opublikowano

U偶ywa艂 kto艣 powera do sk贸r w Lexusie Gs MK2? B臋dzie bezpieczny?

Wys艂ane z mojego MIX 2S przy u偶yciu Tapatalka

• Master
Opublikowano
8 godzin temu, krychu11 napisa艂:

B臋dzie bezpieczny?

Nie ma powodu, dla kt贸rego聽Power mia艂聽by by膰聽niebezpieczny i w dodatku w tym konkretnym modelu. Przed u偶yciem dowolnego 艣rodka, dowolnej firmy, zawsze nale偶y uprzednio sprawdzi膰 gdzie艣 w niewidocznym miejscu jego dzia艂anie.聽 Niebezpiecze艅stwo mo偶e si臋 pojawi膰, nawet i przy 艣rodkach typu soft, je艣li sk贸ra jest tak wytarta, 偶e np. brakuje topu. Generalnie nie masz si臋 czego obawia膰.聽Ale, mo偶e kto艣 u偶ywa艂 Powera聽akuratnie na sk贸rach wspomnianego modelu auta聽 i rozproszy Twoje obawy聽馃榾.

Opublikowano

@kecav聽A co zrobi膰 ze sk贸r膮 kt贸ra prawdopodobnie nigdy nie by艂a odpowiednio traktowana (miejscami p臋kni臋ta)? Na pocz膮tek wersja light cleanera i testy?聽

• Master
Opublikowano
17 minut temu, czester napisa艂:

Na pocz膮tek wersja light cleanera i testy?聽

Wielu spec贸w, zawsze rozpoczyna od 艣rodk贸w s艂abszych, bo by膰 mo偶e one wystarcz膮. Je艣li nie, to wytacza si臋 'wi臋ksze' dzia艂a ;-). Sk贸ra pop臋kana r贸wnie偶 potrzebuje by膰聽czysta聽:-D. W miejscach p臋kni臋膰, oczywi艣cie cleaner ma wi臋ksze mo偶liwo艣ci przedostawania si臋聽do sk贸ry i jej przemaczania, dlatego polecam stosowanie 艣rodk贸w w pianowniczkach. Trwa艂a piana zmniejsza ryzyko ich przemaczania.

• Lubi臋 to 1
  • 1 rok p贸藕niej...
Opublikowano

@kecav
Hej! Kiedy艣 pisa艂e艣 ze lighta mo偶na u偶ywa膰 jako QD do skory tak 偶eby nie 艣ci膮ga艂o Versigelunga
Tylko nie pamietam w jakim rozcienczeniu?

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.