DelighT Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jak w temacie.. Ktoś posiadał owy sprzęt? Zamówiłem, przyszło niestety niesprawne.. Pytanie czy jest sens wymieniać, czy lepiej zwrot pieniędzy? Zastanawiam się nad Krauss (ten sam skok) albo Heckmann.. Ewentualnie coś z Lare? Czekam na sugestie i opinie dotyczące użytkowania ADBL, to był tylko wyjątek czy ktoś już zdążył mieć podobny przypadek?
Arkeolowy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ktoś już pisał, że mu coś nie działa, ale w wersji 09. Pisz do producenta
Mumins Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ja ze swojej strony mogę polecić Kraussa - co prawda użytkuję S8, niemniej jest to bardzo przyjemnie pracująca i zaskakująco lekka maszyna - można założyć, że z S15 będzie podobnie
Zdroja0 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Mam kraussa. Długo nim nie pracowałem. Jest to moja pierwsza maszyna da więc opinia nie wiele wniesie ale brakuje mi przy uchwycie (tu gdzie się trzyma rękę) jakiegoś elementu który pozwala na odłożenie maszyny "do góry kołami" i będzie stabilna. Coś takiego mam w budżetowej rotacji z Jula. A tu nie pomyśleli.
Moderator Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 14 godzin temu, DelighT napisał: Pytanie czy jest sens wymieniać, czy lepiej zwrot pieniędzy? Pytanie do @ADBL
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Każda sztukę sprawdzamy przed wysyłką ale zawsze istnieje ryzyko błędu. Prosimy o wysyłkę maszyny do nas wraz z dowodem zakupu i podbitą kartą gwarancyjną i opisem usterki (napisałeś w poście że niesprawne). Sprawdzimy i jak najszybciej naprawimy maszynę lub wymienimy na nową. 1
Damianos Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 podłącze się pod temat czy na maszynę DA o większym skoku jak roller 15mm można smiało dać mniejszy talerz 70mm i pada 75mm??
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @Damianos Nie
Rekomendowane odpowiedzi