Administrator Evo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja obawiam się że będzie mega nieporęczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja obawiam się że będzie mega nieporęczny. Tak właśnie wygląda, ale na detailerski ręcznik kapielowy jak znalazł. Lepiej mieć 2 mniejsze niż jeden potężny, tymbardziej jak wodą nasiąknie to może być niezła locha do noszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_TRANCE Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 może być niezła locha do noszenia. Padłem i leże hahaha. Tylko jeszcze jedno mówisz o tej Pani czy o ręczniku że locha ;P hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sciema Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 http://www.chemicalguys.com/BEST_LARGE_WHITE_MICORFIBER_DRYING_TOWEL_p/mic_1021.htm widzieli ? fluffy nie jest mały, ale ten to chyba dla "dwojga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gówniash Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Koledzy, koleżanki - szybkie pytanie: http://temachem.sklep.pl/opis/id,2482100/ Czy to jest fluffy dryer ? Na zdjęciu wygląda, że tak, ale żadnej informacji o nim nie ma. Generalnie to najkorzystniejsza oferta (wliczając wysyłki); potrzebuję 2 szt. Chyba, że znacie inne miejsca, w których będzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Gówniash, tak to fluffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gówniash Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Gówniash, obecnie w DetailerShop jest korzystniejsza oferta: taka sama cena jak Temachem, odejmij rabat (chyba 10%) itd. Edit: W Polishangel też taniej (chyba 24 zł), ale droższa wysyłka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Gówniash, ale musisz dzis zamowic http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... x60cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bo oni chyba mają trochę asortymentu od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gówniash Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No niestety wyszedłem wtedy z domu i nie odczytałem tych postów aż do dziś. Ale jak to mówią ... życie Pytanie jeszcze jedno. Czy te ręczniki mam wyprać przed 1 wycierankiem czy od razu mogę działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picollo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pytanie jeszcze jedno. Czy te ręczniki mam wyprać przed 1 wycierankiem czy od razu mogę działać od razu mozna dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A ja mam takie dziwne pytanko. Jaki jest prawdziwy Fluffy Dryer znaczy się kto go produkuje? bo tak latam online po sklepach i widzę generalnie te same zdjęcia a producenci rożni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A ja mam takie dziwne pytanko.Jaki jest prawdziwy Fluffy Dryer znaczy się kto go produkuje? bo tak latam online po sklepach i widzę generalnie te same zdjęcia a producenci rożni . Według mnie Monster Shine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Monster Shine produkuje Fluffiego ? C'mon... Taka firma wg istnieje czy to brand jednego ze sklepów? Fluffy Dryer'a produkuje jakaś fabryka, sprzedaje hurtowniom od których biorą sklepy i je nazywają po swojemu. Tak samo jest z aplikatorami typu "słoneczka" (te najtańsze), żółtymi szczotkami do felg ala meg's, glinkami no name itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kierowałem się tym: http://mrcleaner.pl/monster-shine-fluff ... p1088.html Sorry jak wprowadziłem w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja używam ręczników waflowych. Najpierw Megsa, potem Sonusa, a teraz szarego SV. Ten ostatni miażdży dwa pierwsze. Wystarczy lekko wilgotny położyć na mokry lakier i delikatnie poklepać. Cała woda wsiąka. Po osuszeniu elementu. np. maski, wykręcam ręcznik i kładę na kolejny element. Zauważyłem, że lepiej mi się pracuje, gdy przykładam na lakier ręcznik złożony na pół. Potem nano express SV lub jakiś quikdetailer z carnaubą i jest ok. Piorę ręcznik w szarym mydle i obficie płuczę. Po wyschnięciu jest jak nowy. Z fluffy nie mam doświadczeń, ale po komentarzach w tym wątku, na pewno kiedyś spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Z fluffy nie mam doświadczeń, ale po komentarzach w tym wątku, na pewno kiedyś spróbuję. umówimy się na jakimś bezdotyku i sobie sprawdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Po bezdotyku mam wycierać auto??? Nigdy. Ale dzięki za propozycję. Fajnie, że w Szczecinie rozrasta się armia detailerów. Może jakiś spocik? Przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Spocik dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja zgubiłem swojego wafla i teraz chcę kupić nowy, używał ktoś może tych ręczników od temachem ? czy może lepiej dołóżyć do flexipads lub megsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ten ręcznik od Temachem jest w miarę przyzwoity, mój ma już dobre 2 lata i trzyma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Arek_, mam żółty waflowy od Temachem oraz błękitny waflowy Flexipads. Lepiej dołożyć do Flexipads. Już po pierwszym dotyku czuć, że jest delikatniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja mam od nich water wizard i daje radę - dobry ręcznik za małą kasę. Do Fluffiego moim zdaniem nie ma podejścia pod względem chłonności wody ale i tak lubię nim pracować. Znajomy porównywał z water magnetem Meg'sa i nie zauważył większych różnic. Jest to (water wizard) mój ulubiony ręcznik do wycierania po myciu ONR'em gdzie np. Fluffy moim zdaniem kiepsko się sprawdza. Mam go od jakiś 2.5 roku i dalej sprawuje się tak jak po wyjęciu z opakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja używam ręczników waflowych. Najpierw Megsa, potem Sonusa, a teraz szarego SV. Ten ostatni miażdży dwa pierwsze. Wystarczy lekko wilgotny położyć na mokry lakier i delikatnie poklepać. Cała woda wsiąka. Po osuszeniu elementu. np. maski, wykręcam ręcznik i kładę na kolejny element. Zauważyłem, że lepiej mi się pracuje, gdy przykładam na lakier ręcznik złożony na pół. Potem nano express SV lub jakiś quikdetailer z carnaubą i jest ok. Piorę ręcznik w szarym mydle i obficie płuczę. Po wyschnięciu jest jak nowy. Z fluffy nie mam doświadczeń, ale po komentarzach w tym wątku, na pewno kiedyś spróbuję. tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi