YOBACK Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Witam, czy jest tutaj jakaś osoba używająca takich dozowników specjalistycznych do past polerskich? Czy jest to wygodniejsze roziwązanie niż machanie 1kg butelką pasty? Czy samo wyciskanie pasty jest wygodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 http://detailingshop.pl/pl/p/Mothers-Dispenser-Bottle/1705 https://mrcleaner.pl/butelki-i-spryskiwacze/mr-cleaner-pusta-butelka-keczupowka-elastyczna-butelka-dyspenser-na-rozne-srodki-355ml?from=listing Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOBACK Posted March 18, 2018 Author Report Share Posted March 18, 2018 To że one są dostępne w sklepach to wiem, pytałem czy z punktu widzenia użytkowania są wygodne, dobrze się pasta wyciska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Pomyśl logicznie ... czy trzymanie i ściskanie (dozowanie) buteleczki 355ml może być mniej wygodne niż 1L ? Zawsze jednak możesz kupić butlę 1L i małą 250ml , a potem sobie przelewać z dużej do małej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 W dniu 18.03.2018 o 10:52, YOBACK napisał: To że one są dostępne w sklepach to wiem, pytałem czy z punktu widzenia użytkowania są wygodne, dobrze się pasta wyciska. Ja keczupówek używam do dressingów do opon, bo z dozownika/pompki kapie potem, a np lanie gyeon tire z buteleczki jest ryzykowne (otwór spory). Mi się sprawdzają, ale myślę, że do past mothers będzie lepszy bo ma lepsze zamknięcie i podczas mieszania nie odpadnie Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 @Birkhof masz namiary na jakies te dyspensery ok. 250 ml ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 7 minut temu, Tomas22 napisał: @Birkhof masz namiary na jakies te dyspensery ok. 250 ml ? Kupwałem tutaj: https://mrcleaner.pl/butelki-i-spryskiwacze/mr-cleaner-pusta-butelka-keczupowka-elastyczna-butelka-dyspenser-na-rozne-srodki-355ml?from=listing Mniejsze są na Ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 Używam dyspenserów 300 ml od Gyeon'a i takich "keczupówek", jak w ww linku. Są poręczniejsze od dużych butelek z pastami i AIO - często te większe butle mają zwykły, duży otwór, uniemożliwiający dozowanie produktu na pad. Poza tym zajmują mniej miejsca. Objętość takiej butelki w zupełności wystarczy na dzień pracy przy aucie. Kiedyś próbowałem dozować na pad AIO Carlack z oryginalnego opakowania - to była mordęga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 @Eidos71 o ktorych mowisz ze sa poreczniejsze ? Gyeon czy keczupowka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 Oba w porównaniu do oryginalnych opakowań. A z tych dwóch - poręczniejszy i lepiej wykonany jest produkt Gyeon'a. Ale i droższy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas-sg Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 A dobra teraz rozumiem. Z poczatku zrozumialem jako porownanie obu ze soba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 Oba w porównaniu do oryginalnych opakowań. A z tych dwóch - poręczniejszy i lepiej wykonany jest produkt Gyeon'a. Ale i droższy...A ta ektykieta z gyeona jest „zdejmowana”?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkeolowy Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 Nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 2 godziny temu, Arkeolowy napisał: Nie jest. To prawda. To rodzaj lekko wypukłego nadruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 1 godzinę temu, Eidos71 napisał: To prawda. To rodzaj lekko wypukłego nadruku. Szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts