alexander.p Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 w dość zabawny sposób polecam produkty adbl. myśle że wachlarz produktów jest wystarczający.
Moderator Domel Opublikowano 14 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 W dniu 3/11/2018 o 16:02, Fredi88 napisał: W dniu 3/11/2018 o 15:36, oren napisał: czego brakuje w FW z wymienionych powyzej ? Tar&Glue ? T&g, piany aktywnej i dressingu do opon. ...no to wstrzymajcie się chwileczke jeszcze
oren Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 @Domel nie byłem pewny ale wlasnie gdzies slyszalem na FB, ze maja wlasnie wyjsc jakies nowosci
Funky Witch Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam 1
Berd Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Teraz, Funky Witch napisał: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam Prawdziwa wiedźma z Ciebie
oren Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 3 minuty temu, Funky Witch napisał: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam Chyba sie pogniewamy A tak na serio to jesli by było wszystko to miałbym problem z głowy
Funky Witch Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Na tę chwilę nie będzie piany. To co chciałbym osiągnąć w detalu kosztuje około 50-60 zł za litr. W związku z tym chyba by się nie sprzedawało w rozsądnych ilościach.
Moderator krd Opublikowano 14 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 @Funky Witch, ja bym kupił. Dobrze wiesz
Funky Witch Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Yyyyy.......nakręcajcie, nakręcajcie. Wiedźma nie wytrzyma i trzeba będzie kombinować
Andi55 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam wszystkich ! Czytam wasze ciekawe posty o kosmetykach b. ciekawe tematy pamietam czasy zeby umyc auto na myjni z prawdziwego zdarzenia trzeba bylo dlugo szukac , a takie ze mozna samemu sie bawic i glaskac auto to chyba tylko nad rzeka lub jeziorem .Chemia byla ale jakis schampon i wosk ... i to chyba wszystko ale bylo fajnie Zanudzam Was troche wsponien , do tematu koledzy od tygodnia mam nowe auto wiecej czasu i checi zeby glaskac samemu auto . Przygotowalem liste na chemie do woskowania lakieru mysle o wosku Soft 99 , glinkowanie juz robilem moje stare auto tu niemam obaw Liste mam ale ... kurcze tu gdzie mieszkam w sklepach sa firmy takie jak ... 1. Sonax 2.Nigrin 3.ARMORALL 4. 3 M koledzy tu mam pytanko wybrac cos z tych firm ? jaka polecacie ? moze lepiej moja liste z Polski ? Kolor auta Sniezno Bialy ----------------------------------------------- 1 . SOFT99 Fusso Coat 12 Months Light WOSK +3x Fibra 1 komp. 109 2 . Recznik do wycierania FLUFFY DRYER 90x60 FIBRA HIT 2 szt . 56 3. MEGUIARS - Gold Class Car Wash Shampoo Szampon 473 2szt. 74 4. SHINY GARAGE Morning Dew Quick Detailer 0,5L FIBRA 1 komp. 40 5. ValetPRO - Dragon's Breath 500ml KRWAWIACY +pedzel 1 komp. 49 6. ADBL APC uniwersalny SRODEK czyszczacy 500ml +pedz 1 komp. 19 7. MEGUIARS - Perfect Clarity Glass Cleaner - do SZYB 1 szt. 42 8. 7TIN - zapach samochodowy - NEW CAR nowy samochód 1szt. 14 9. MEGUIARS - Soft Foam Applic. Pad - Aplikator 2szt 36 10. MEGUIARS - Gold Class Bug 'n Tar - Usuwanie OWADÓW 1 szt. pozdarwiam
Tomas-sg Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Andi55 3. Dwa takie same szampony ? Weź sobie Megsa + FX protect 5. Valetpro dragon to kozacki deiron ale taniej wychodzi i więcej SG d-tox. 7. Polecę Ci Detailers magic płyn do szyb Resztę uważam za całkiem spoko wybór. Chociaż sporo rzeczy brakuje ( przynajmniej na liście ) 1
paperson Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Andi55 1.Ok 2. Lepiej kup 1szt. Work Stuff Monster - przyśpieszysz i uprzyjemnisz osuszanie 3. Super ale po co Ci 2 szt. Już lepiej kupić dużą butlę. 4. Weź ADBL QD1 5. Lepiej ADBL Vampire Liquid i pędzel Work Stuff średni. 6. Ok. Drugi pędzelek owszem ale też WS. 7. Lepiej Detailer's Magic Glass Magic 8. Ja nie używam 9. Mogą być te słoneczka. 10. Może być. 11. Koniecznie jeszcze Prickbort na smołę, kilka lepszych mikrofibry (te gratisy lub z kompletów będziesz miał do wnęk i wew. plastików), jakiś dressing do wnętrza, np. Meguiar's Natural Shine Protectant i dressing do opon chociażby ten od ADBL, no i coś do wymycia wcześniej opon, np. Excede tire&rubber cleaner. 12. Koniecznie rękawica do mycia od Work Stuff i dwa wiadra z przynajmniej jednym separatorem... ....i będziesz zadowolony Masz kilka ciekawych sklepów u naszych forumowych przedstawicieli. Nic tylko siadać i zamawiać.
Andi55 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dziekuje Wam zrobie korekte mojej listy , a co powiecie na ADBL Glass Cleaner Płyn do mycia ?, jak bede mial nowa liste znajde tu firme co bedzie miala to wszystko ? , chodzi mi o wyslanie jednej paczki ,polecacie jaka ? Pozdrawiam
Qlimaxss Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @Andi55 Odpuść ten płyn dużo lepszy jest @Detailer's Magic Glass Magic plus mikrofibry waflowa mała ADBL. A dobrze wyposażony sklep co maja to co szukasz to @ANB Karol Auto na Blask. Mają nawet teraz urodziny i na wszytko minus 15% . Sporo użytkowników naszego forum skorzystało a sklep i kontakt pierwsza klasa
Andi55 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Koledzy czytam rozne posty informacje , kilka postow wyzej jest moj pierwszy zestaw , co myslicie o tym ?? 1. PROSTAFF WAX CC GOLD 100ML 2. PROSTAFF CLEANER&COATING FOR WHITE ORE NO SIRO 3.PROSTAFF CAR COATING SPRAY CC WATER GOLD 480ML 4.DODO JUICE BORN TO BE MILD 250ML Glinke i rekawica , reczniki , itp.. juz mam ...
Rekomendowane odpowiedzi