Administrator AreK Posted February 28, 2018 Administrator Report Share Posted February 28, 2018 Witajcie, w imieniu organizatorów oraz własnym, chciałbym Was zaprosić na szkolenia/eventy z cyklu Flex Detailing TOUR. Elementami kluczowymi eventu będą TRENING i POKAZ prowadzone przez Renny Doyle, który podczas “FLEX EUROPEAN TOUR 2018” przyjedzie do Polski. Oprócz Rennego poznacie najlepszych trenerów z Polski pod okiem których będziecie mogli doskonalić swoje umiejętności. Wydarzenia odbędą się w trzech miastach: STRZEGOM 09.03.2018 (piątek) GDAŃSK 12.03.2018 (poniedziałek) WARSZAWA 13.03.2018 (wtorek) Podczas szkoleń będzie obowiązywał podział na 3 grupy: Początkująca, średnio zaawansowana, zaawansowana. Więc spotkanie jest na prawdę dla każdego. * Na każdym szkoleniu będzie stanowisko wolne, gdzie będziecie mogli skonsultować z Renny Doyle- Auto Detailing Coach and Business Mentor w trybie indywidualnym interesujący Was obszar Car Detailingu. ** Ilość miejsc ograniczona do 25 osób. *** Ostatnie miejsca: Strzegom Gdańsk Warszawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted March 7, 2018 Moderator Report Share Posted March 7, 2018 Ktos z Forum sie wybiera ?? Do Gdańska ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted March 7, 2018 Author Administrator Report Share Posted March 7, 2018 Ja będę również w Gdańsku ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted March 7, 2018 Moderator Report Share Posted March 7, 2018 Ktos jeszcze oprócz Mnie i Arka ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdziu23 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 ja bede w wwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts