Dystrybutor e36ace Opublikowano 13 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Marka: MINI Model COOPER S R56 Rocznik 07 Silnik 1,6 T 174km Kilka fot przed korektą i powłoką [/quote] Mycie jedno z wielu, tutaj z użyciem Good Stuff i rękawicy z moim logo Felgi wymagały dopiszczenia jak widać użyte Excede do mycia plus deiron od Good Stuff, wnętrza felg zabezpieczone rimem który leżał u mnie kupę czasu, z zewnątrz na felgi wleciał FX PROTECT Wheel Armour B-1
Moderator Domel Opublikowano 13 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Najlepszy kolor na świecie
Administrator AreK Opublikowano 13 Lutego 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Własnie też na taki postawiłem
Chochlik437 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Fajny gokart, choruje na te Miniacze Mozesz powiedziec jak wychodzi eksploatacja takiego autka? Drogi w utrzymaniu ? Slyszalem podobno ze potrafi byc kosztowny..
Gozdziu23 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 14 godzin temu, Chochlik437 napisał: Fajny gokart, choruje na te Miniacze Mozesz powiedziec jak wychodzi eksploatacja takiego autka? Drogi w utrzymaniu ? Slyszalem podobno ze potrafi byc kosztowny.. Miałem wersje bez S, to w kosztach BMW więć nie ma tragedii ale rewelacji tez Fajny gokart, fajnie przyspieszeni, kozak sie trzyma na zakretach na trasie kończy się skrzynia przy 190km/h ale spalanie czy w miescie czy na trasie to dla mnie tragedia przy szalonym 1.6
Dystrybutor e36ace Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Wybór padł na to auto ponieważ potrzebowałem szybkiego wszędzie parkującego auta. Spalanie średnie to 7,5 l przy dynamicznej jezdzie. Czytałem kiepskie opinie o tym silniku natomiast u mnie po kilku tysiącach przejechanych km nic.
kempus Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 W dniu 14.02.2018 o 14:09, e36ace napisał: Wybór padł na to auto ponieważ potrzebowałem szybkiego wszędzie parkującego auta. Spalanie średnie to 7,5 l przy dynamicznej jezdzie. Czytałem kiepskie opinie o tym silniku natomiast u mnie po kilku tysiącach przejechanych km nic. Przejedź 100 000km i wydaj werdykt, a nie po kilku przejechanych tysiącach...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 w kilku tysiącach powinien być " " zrobiłem nim całkiem sporo km. 100000 nie mam zamiaru. Co nie zmienia faktu że aut bezawaryjnych już nie ma. Nie wielkim problemem jest wymienić rozrząd czy dolać pół litra oleju na 10000km tak mi się wydaje. Tak czy inaczej jeśli ktoś liczy każdą złotówkę to nie jest to auto dla niego na pewno
marco80 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Jezeli jest tam słynne THP to mogą być problemy ,spalanie na dobrym poziomie vts 1,6 wciaga prawie 9L na 100km, fajne auto i kolor -niech sie sprawuje
-NikuS- Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Fajne autko Nic więcej się nie wydarzyło przez miesiąc?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Na razie nic
Rekomendowane odpowiedzi