Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny raz Monster w akcji i kolejny raz jestem mega zadowolony. Focus kombi osuszony bez najmniejszego problemu 🙂

no i jak narazie obszycia całe 😄 @Good Stuff brawo za super ręcznik! 🙂 
20190406_122725.jpg.290a027fddb54a5a83b4f8b9a3cc4a95.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopię trochę bo mimo, że trafiłem na partię z prującym się obszyciem to ręcznik jest fenomenalny. Dziś osuszyłem swojego leona kombi. Chciałem wykręcić ręcznik ale się nie da! Nic z niego nie pociekło. Mega chłonny a przy tym lekki i poręczny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam z racji ze jestem nowy chciałbym zapytać jak prać Monstera ? Kupiłem Białego jelenia i do płukania ocet ?? W temperaturze 30 stopni i wirowanie na 800 ? Może ktoś pomóc ?

Opublikowano

@urbinio Monstera używasz jak każdy inny ręcznik. Kładziesz na lakier, przyklepujesz i ściągasz. Składasz w kostkę i przykladasz na boki auta. Używasz strony z "fredzelkami"

• Lubię to 1
Opublikowano

@Tomas22Oczywiście, że czytałem. Ba, nawet napisałem do dystrybutora. Wiadomość odczytana, a od soboty nie dostałem żadnej informacji, dlatego napisałem tutaj. 😉

Edit. Sprawa załatwiona, dziękuję @Good Stuff:) 

• Super 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie, jak długo służy Wam już Monster i jak często go pierzecie? Również interesująca jest dla mnie kwestia kondycji ręcznika na dzień dzisiejszy.

pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 2.07.2019 o 19:05, mx180 napisał:

Witajcie, jak długo służy Wam już Monster i jak często go pierzecie? Również interesująca jest dla mnie kwestia kondycji ręcznika na dzień dzisiejszy.

pozdrawiam

Podłączę się do tego pytania, bo właśnie na stronie sklepu zrobiłem zakupy i między innymi zakupiłem "monstera". 

Opublikowano

ja piore co 3 suszenia, ale mam krótko go jakiś miesiąc max, posiadam również fireball black fox, wyglądają właściwie identycznie i ten mam 6 miesięcy i jest jak nowy. 

Panowie, jeśli używacie monsterka to trzeba sobie ułatwiać prace i przeciągać go po lakierze. Beast jest idealny do przyklepywania, ale monster sunie po lakierze jak wariat, włokna twisted pile robią robote