smerf91 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Kolejny raz Monster w akcji i kolejny raz jestem mega zadowolony. Focus kombi osuszony bez najmniejszego problemu no i jak narazie obszycia całe @Good Stuff brawo za super ręcznik!
Fredi88 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 Odkopię trochę bo mimo, że trafiłem na partię z prującym się obszyciem to ręcznik jest fenomenalny. Dziś osuszyłem swojego leona kombi. Chciałem wykręcić ręcznik ale się nie da! Nic z niego nie pociekło. Mega chłonny a przy tym lekki i poręczny.
urbinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Witam z racji ze jestem nowy chciałbym zapytać jak prać Monstera ? Kupiłem Białego jelenia i do płukania ocet ?? W temperaturze 30 stopni i wirowanie na 800 ? Może ktoś pomóc ?
paperson Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 @urbinio dokładnie tak jak piszesz. 30 stop., wirowanie na 800 s. Dodaj płynu wg zaleceń. Octu dodaję do poziomu max. szufladki na płyn zmiękczający.
urbinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Rozumiem że tylko ręcznik mam prać, nic wiecej z nim nie wrzucać ?
paperson Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 @urbinio u mnie właśnie w pralce kotłuje się: monster, rękawica i kilka mf.
urbinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Jakiś filmik jak uzywać tego ręcznika posiadasz ??
Kuba95 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 @urbinio Monstera używasz jak każdy inny ręcznik. Kładziesz na lakier, przyklepujesz i ściągasz. Składasz w kostkę i przykladasz na boki auta. Używasz strony z "fredzelkami" 1
paperson Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 @urbinio looknij sobie od ok. 19:45. Inny ręcznik, lecz zasada ta sama: 1
BarKoz Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Chyba trafiłem na wadliwą partię. Po dwóch praniach poszły szwy.
Tomas-sg Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 @BarKoz poczytaj poprzednia stronę
BarKoz Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 @Tomas22Oczywiście, że czytałem. Ba, nawet napisałem do dystrybutora. Wiadomość odczytana, a od soboty nie dostałem żadnej informacji, dlatego napisałem tutaj. Edit. Sprawa załatwiona, dziękuję @Good Stuff:) 1
mx180 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Witajcie, jak długo służy Wam już Monster i jak często go pierzecie? Również interesująca jest dla mnie kwestia kondycji ręcznika na dzień dzisiejszy. pozdrawiam
slav Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 W dniu 2.07.2019 o 19:05, mx180 napisał: Witajcie, jak długo służy Wam już Monster i jak często go pierzecie? Również interesująca jest dla mnie kwestia kondycji ręcznika na dzień dzisiejszy. pozdrawiam Podłączę się do tego pytania, bo właśnie na stronie sklepu zrobiłem zakupy i między innymi zakupiłem "monstera".
wyimaginowany88 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 ja piore co 3 suszenia, ale mam krótko go jakiś miesiąc max, posiadam również fireball black fox, wyglądają właściwie identycznie i ten mam 6 miesięcy i jest jak nowy. Panowie, jeśli używacie monsterka to trzeba sobie ułatwiać prace i przeciągać go po lakierze. Beast jest idealny do przyklepywania, ale monster sunie po lakierze jak wariat, włokna twisted pile robią robote
Rekomendowane odpowiedzi