sebba75 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Akurat tu musze podziekowac Nox-owi za jego gadanie na temat woskow DoDo, wiekszosc juz testowalem ale chyba najbardziej podoba mi sie DoDo Purple Haze pieknie pachnie fajnie sie naklada nadaje super polysk, osobiscie nie mialem przyjemnosci porownac z Zymölem itp, ale mam nadzieje ze wkrotce sie uda Akurat znalalzlem stare Volvo V40 z 1990 R czerwony kolor mocno zniszczony i wydaje sie ze wyszlo dobrze.Nie mialem juz Banan z DoDo bo mozna by porownac. Ponizej kilka fotos Efekt koncowy
Administrator Evo Opublikowano 29 Marca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 DoDo Purple Haze pieknie pachnie fajnie sie naklada nadaje super polysk Zgadzam się w 101% Nie mam co prawda porównania do innych wosków DJ,poza malutkim epizodem z Hard Candy,ale z drugiej strony niczego wiecej raczej nie wymagam od letniego wosku Sam co prawda przechodze raczej na pełny system Zaino i żegnam się z carnaubą, ale miło jest sobie dla relaksu ponakładać taki wosk
Kubz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Te foty 50/50 to przed/po aplikacji (tylko)?? Bo wygląda na grubszą korektę (ta makita(?) w odbiciu ).
sebba75 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Te foty 50/50 to przed/po aplikacji (tylko)?? Bo wygląda na grubszą korektę (ta makita(?) w odbiciu ). Oczywiscie ze byla najpierw korekta nie makita stary wysluzony zajezdzony Flex
Kubz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Soczyście ta czerwień wyszła Będzie trzeba kolejnego sampla Dodo zamówić
kuba Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Fajnie wyszło to volvo o którym opowiadałeś mi przez telefon. Fajnej głębi nadał ten wosk, muszę go wypróbować na moim czerwonym lakierze w 205. Dobra robota !
Gość Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 sebba75, podoba mi się efekt. marka wosku i auta też. Lubię je
sander Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 stary wysluzony zajezdzony Flex zdradzisz jaki model?01?03?
sebba75 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 stary wysluzony zajezdzony Flex zdradzisz jaki model?01?03? L 3403 VRG
miHoo79 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Soczyście ta czerwień wyszła Będzie trzeba kolejnego sampla Dodo zamówić Tooo gdzies rozdawaja sample?
Administrator Evo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Rozdają - nie. Sprzedają - tak
Kubz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Soczyście ta czerwień wyszła Będzie trzeba kolejnego sampla Dodo zamówić Tooo gdzies rozdawaja sample? Przejrzyj "forumowe" sklepy, np w all4auto, są 30ml sample (30-32pln). Starcza to na kilka aplikacji, więc w sam raz (do testów i wyboru tego który odpowiada nam najbardziej).
sebba75 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Soczyście ta czerwień wyszła Będzie trzeba kolejnego sampla Dodo zamówić Tooo gdzies rozdawaja sample? Przejrzyj "forumowe" sklepy, np w all4auto, są 30ml sample (30-32pln). Starcza to na kilka aplikacji, więc w sam raz (do testów i wyboru tego który odpowiada nam najbardziej). Albo www.mrcleaner.pl www.dodojuice.pl www.snbkosmetyki.com.pl wszyscy maja male opakowania 30ml
miHoo79 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Soczyście ta czerwień wyszła Będzie trzeba kolejnego sampla Dodo zamówić Tooo gdzies rozdawaja sample? Przejrzyj "forumowe" sklepy, np w all4auto, są 30ml sample (30-32pln). Starcza to na kilka aplikacji, więc w sam raz (do testów i wyboru tego który odpowiada nam najbardziej). Albo www.mrcleaner.pl www.dodojuice.pl www.snbkosmetyki.com.pl wszyscy maja male opakowania 30ml Dzieki ja dopiero stawiam tu pierwsze kroki wieeec mam nadzieje ze zrozumiecie takie lamerskie pytania..... W sumie najwyzsza pora wyprobowac cos z polki wyzszej niz moja obecna... Pozdrawiam
OsTrY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a niech ktoś mi podpowie tak na przyszłość.. Do bordowego lakieru to jeszcze Dodo Juice Banana Armour czy już Dodo Juice Purple Haze?
Globy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja na przywitanie sezonu mam za sobą ręczną aplikację Lime Prime & Diamont White na trzech autach (2 srebrne i jedna biała perła). Na testy trwałości przyjdzie jeszcze czas, chociaż w sezonie wiosenno-letnim wystarczy 2 tygodnie Wosk bardzo ładnie pachnie i wyciąga blask, łatwy w aplikacji. Do tej pory pracowałem (ręcznie) na Meguiar's NXT i #16 oraz Zymolu, ale Dodo na pewno nie będzie się nudzić na mojej półce
Przemek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ostry, a ja bym zrobił panel 50/50 i sam sprawdził.
firmek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Odgrzebe temat. Warto wybrac cos z Dodo? Na Naszym forum te woski nie sa popularne. Mysle konkretnie o Dodo Diamond White lub Light Fantastic.
lukwawa Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Nie warto, z DODO warte polecenia są jedynie szampony, cleaner Lime Prime Lite, Lime Prime, glinka i ręcznik waflowy. Szkoda pieniędzy na ww. woski chyba, że masz możliwość kupienia samplera i sprawdzenia. Woski Dodo wyglądają bardzo ładnie na lakierze ale są meeeega nietrwałe-bardzo konkursowy wygląd. Polecam przetestować jedynie w kategorii ciekawostek
Administrator Evo Opublikowano 15 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 firmek, moim zdaniem Supernatural to fajny wosk , miałem nałożony na aucie równolegle z zachwalanym Carbonem i nie widziałem żeby w jakikolwiek sposób od niego odstawał. Inna sprawa że akurat ja jestem ostatnią osoba która poszukuje w woskach trwałości
Marek__82 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Evo: A o Blue Velvet jakie masz zdanie?
firmek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 meeeega nietrwałe-bardzo konkursowy wygląd Super, jak dla mnie idealna rekomendacja na lato, serio Ok, jesli wytrzyma do miesiaca to niczego wiecej nie oczekuje od trwalosci. Wlasnie, odnosnie Supernatural widze, ze w sklepach sa oferowane dwa. Roznica w cenie prawie x2: 290 zl: 580zl: Powiem szczerze ze w przypadku ceny tego drugiego bardziej pociaga mnie SV Glacier. W kazdym razie, skad ta roznica w SN? Kiedys czytalem o problemach z trwaloscia SN. Dodo mial wyposcic SN wersja 2. To bylby ten drugi wosk a ten przed "upgradem" to ten tanszy?
Administrator Evo Opublikowano 15 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 firmek, wersja Iroku,czyli ta drewniana wychodzi z opcją ponownego napełnienia opakowania, coś jak Zymol Vintage Jest to ten sam wosk w środku. A już najlepiej iść w sampler który jest mega wydajny a kosztuje względnie mało. Dodo mial wyposcic SN wersja 2. SN 2.0 jest już na rynku od dłuższego czasu, zdaje się że v 1.0 już jest całkowicie wycofana z obiegu. Marek__82, nie używałem Blue Velvet, miałem za to sampler Purple Haze. Fajny wakacyjyny wosk, jak masz czas żeby woskować auto co dwa tygodnie
Rekomendowane odpowiedzi