Skocz do zawartości

Gdzie zrobić porządny KURS detailingu?

zonqu1681

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Jestem nowy w tym temacie, natomiast tego typu zabiegi (jak detailing) zawsze mnie intereoswały i chciałbym wykonać profesjonalny kurs detailingu samochodowego. Ofert jest sporo, ale nie wiem która byłaby najlepsza. Interesuje mnie kurs na terenie województw: wielkopolskiego, kujawsko-pomorskiego, łódzkiego i ew. mazowieckiego.

Ktoś, coś, gdzieś takiego robił i może polecić?

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Treys a robiłeś tam kurs? Cały czy tylko ten podstawowy?

Gozdziu23: na takim podstawowym to nie jest zbyt mało powiedziane? Nie powiedzą chyba dokładnie jakich preparatów używać itd.? :P

2 godziny temu, Gozdziu23 napisał:

Szczerze ? to pojdź sobie na jakiś 1 dniowy basic a potem praktyka praktyka praktyka praktyka ;)

na takim podstawowym to nie jest zbyt mało powiedziane? Nie powiedzą chyba dokładnie jakich preparatów używać itd.? :P

2 godziny temu, Treys napisał:

Kanar teraz KNR Detailing

a robiłeś tam kurs? Cały czy tylko ten podstawowy?

• Moderator
17 minut temu, zonqu1681 napisał:

Treys a robiłeś tam kurs? Cały czy tylko ten podstawowy?

@kanar to jest legenda autodetailingu. Jest to jest jedna z najlepszych rekomendacji jakie możesz dostać

• 1 rok później...
Godzinę temu, mario448 napisał:

Lepiej wybrać Detailing Academy czy BogFoot Rupes Clean Car Detailing Academy?

Na to pytanie odpowie pewnie tylko osoba, która szkoliła się w obydwu miejscach, a o to będzie trudno. Clean Car mogę Ci z czystym sumieniem polecić. Dużo teorii, dużo praktyki, mega atmosfera i Adam, który moim zdaniem w PL tworzy elitę autodetailingu.

• Dziękuję 1

Również zastanawiam się nad szkoleniem. Jakiś czas temu pisałem do DA w sprawie szkoleń dla początkujących.  Najbardziej zaciekawił mnie kurs 5 dniowy. Tanio nie jest i zastanawiam się czy te pieniądze w miarę szybko mi się zwrócą.  Orientuję się ktoś jakie są zarobki osoby świeżo po kursie i np po roku w zawodzie w większym mieście typu Poznań, Wrocław? 

• Administrator

@mario448 DA ma taką przewagę nad konkurencją ,że nie szkoli na maszynach 1 firmy oraz na 1 systemie. Pokazujemy praktycznie wszystko co jest teraz na topie.

Druga przewaga to spotkanie ze mną i przybicie 5😉

Z Tobą @AreK już się spotkałem i przybilismy 5 😉 może pamiętasz chłopaka z Motor Show, który wypytywal o OSDB, i o to co wybrałbyś na auto bez korekty. Tak jak powiedziałem na pożegnanie "do zobaczenia na szkoleniu" 🙂 ale to myślę, że dopiero koło sierpnia. Istnieje jeszcze możliwość wspólnego popracowania przy aucie w Twoim garażu? 

• Administrator
14 godzin temu, Kuba95 napisał:

Istnieje jeszcze możliwość wspólnego popracowania przy aucie w Twoim garażu? 

Oczywiście,że tak. Musisz się tylko wbić jak będę miał wolne😂😂😂

W dniu 19.04.2019 o 17:15, AreK napisał:

@mario448 DA ma taką przewagę nad konkurencją ,że nie szkoli na maszynach 1 firmy oraz na 1 systemie. Pokazujemy praktycznie wszystko co jest teraz na topie.

Druga przewaga to spotkanie ze mną i przybicie 5😉

Jak mam być szczery to dla mnie ten drugi powód jest kluczowy. Twoje relacje inspirują mnie do podnoszenia wiedzy w zakresie nas interesującym. Jeśli możesz to wrzuć mi na pw koszt szkolenia 5 dniowego. Zadałem zapytanie na fb ale odpowiedzi brak.