Strus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ja jeszcze pół roku później Sonaxem robiłem. Nic się nie zmieniło. Teraz będzie ClearCut cut i 3D hybrid. Ale nie liczę na cud
Strus Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 I cudu nie ma choć przyznam że jest poprawa. produkty zaczynają leżeć dłużej ale kropelkowanie znika bardzo szybko. Jest brzydko po prostu. Jakieś nowe pomysły ?
damiano2007 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 @Strus hmm... Ja bym może nie szukał problemu już w lakierze (wątek Twojego lakieru znam) :p. Gdzie trzymasz auto, pod chmurką? Nie ma w pobliżu jakiegoś zakładu przemysłowego, fabryki?
rudi0018 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 @Strus Musimy się kiedyś zgadać i aż muszę zobaczyć ten niezwykły lakier
Strus Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, damiano2007 napisał: pod chmurką Stawiam tam gdzie nie ma drzew, nie ma fabryk, nie budów, nie ma nic
tomaszb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A nie możesz walnąć powłoki ceramicznej i masz spokój z tymi woskami
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 I mam sobie fun zabrać sam ? Ja sobie lubię psikac
Moderator Domel Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 8 minut temu, tomaszb napisał: A nie możesz walnąć powłoki ceramicznej i masz spokój z tymi woskami Bezobsługowość powłok to mit i marketing. Wiele powłok zatyka się szybciej niż woski i to regularne odtykanie uhh. Ja też wole regularnie smalcować.
tomaszb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ja tam miałem powłokę zaraz jak z salonu wyjechałem Geyon Mohs + Świetne mycie po tym było i raz na pół roku QD wchodził Geyon Cure ale podobne efekty może smarowaniem osiągnąć
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 8 minut temu, tomaszb napisał: raz na pół roku QD I właśnie dlatego zaproponowałeś mi powłokę. Cenisz sobie położenie raz i spokój. A jak mam coś co testuję pod kątem trwałości i leży mi ponad miesiąc to już mnie szlag trafia bo sobie czymś popiskać nie mogę. Mnie ta słaba trwałość jakoś już przestała przeszkadzać. I tak frajda jest jak się po myciu takim WG przeleci na przykład
Rekomendowane odpowiedzi