Skocz do zawartości

O chodzi z moim lakierem ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze pół roku później Sonaxem robiłem. Nic się nie zmieniło. Teraz będzie ClearCut cut i 3D hybrid. Ale nie liczę na cud

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

I cudu nie ma choć przyznam że jest poprawa. produkty zaczynają leżeć dłużej ale kropelkowanie znika bardzo szybko. Jest brzydko po prostu. Jakieś nowe pomysły ?

Opublikowano

@Strus hmm... Ja bym może nie szukał problemu już w lakierze (wątek Twojego lakieru znam) :p.

Gdzie trzymasz auto, pod chmurką? Nie ma w pobliżu jakiegoś zakładu przemysłowego, fabryki?

Opublikowano
4 minuty temu, damiano2007 napisał:

pod chmurką

Stawiam tam gdzie nie ma drzew, nie ma fabryk, nie budów, nie ma nic

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
8 minut temu, tomaszb napisał:

A nie możesz walnąć powłoki ceramicznej i masz spokój z tymi woskami 

Bezobsługowość powłok to mit i marketing. Wiele powłok zatyka się szybciej niż woski i to regularne odtykanie uhh. Ja też wole regularnie smalcować.

Opublikowano

Ja tam miałem powłokę zaraz jak z salonu wyjechałem Geyon Mohs + 

Świetne mycie po tym było i raz na pół roku QD wchodził Geyon Cure

ale podobne efekty może smarowaniem osiągnąć 

Opublikowano
8 minut temu, tomaszb napisał:

raz na pół roku QD

I właśnie dlatego zaproponowałeś mi powłokę. Cenisz sobie położenie raz i spokój. A jak mam coś co testuję pod kątem trwałości i leży mi ponad miesiąc to już mnie szlag trafia bo sobie czymś popiskać nie mogę. Mnie ta słaba trwałość jakoś już przestała przeszkadzać. I tak frajda jest jak się po myciu takim WG przeleci na przykład