Alfa47 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Witam. Dzięki uprzejmości firmy @Arrad.pl Dostałem na testy Selaclean Ideal Vask. Wystarczył tylko Pędzelek Work @Good Stuff, jakaś mikrofibra i oczywiście Arrad Selaclean Ideal Vask przelany do butelki 250ml z wodą demineralizowaną. Zabieramy się i Na pierwszy rzut kierownica w BMW. Czyszczenie Po Czyszczeniu I następnie: Teraz trudniejszy zawodnik i po strachu Tunel środkowy w Passacie: Ps. Wiem w jakim stanie był, ale po zimie to nic lepszego i kilku tysięcy km. I Po Oczywiście dziękuję za tester, i myślę że jeszcze jakieś fotki wpadną Jak dla mnie, produkt znakomicie spełnia swoją rolę Ps. Jest to krótki teścik, ale myślę że widać różnicę przed i po, Używałem tego produktu jako Pre-Spray lecz brak zdjęć, ale dał sobie radę na domowych fotelach Ps. 2 Nie zwracać uwagi na rękawiczkę. Ps. 3 Test robiony przed odkurzaniem wnętrza, więc syf po zimie jest Dziękuję i Pozdrawiam 1
radziu797 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Napisz w jakim dokładnie rozcienczeniu działałaś i na czarnych plastikach mało widać co zostało zebrane może test białej mikrofibry?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Arrad.pl Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Dziękujemy za opinie i fotorelację
Pływak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Porównywał ktoś z Was Ideal Vask Proffesional do Red Devila?
Tomas-sg Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 @Pływak mam oba ale najprędzej zrobię test w maju... Oba produkty w różnych miejscach
Pływak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Max w kwietniu muszę już kupić baniak jakiegoś mocnego uniwersalnego APC do odszczurzania i tej pory chyba najlepiej się spisywał Red Devil ale w innym temacie polecono mi Ideal Vask Pro i się waham bo Ideal Vask troch droższy ale czy lepszy?
Shoober Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 Czy ktoś próbował dodać ADBL Bubble Maker w celu zwiększenia pienienia?
Moderator Domel Opublikowano 6 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 1 godzinę temu, Shoober napisał: Czy ktoś próbował dodać ADBL Bubble Maker w celu zwiększenia pienienia? Że bubble maker do Ideal Vask?
Shoober Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 12 minut temu, Domel napisał: Że bubble maker do Ideal Vask? Tak. Jakby nie patrzeć bubble Maker służy do dodatkowego spieniania. Używałem go do szamponów, ale nie wiem czy nie zmieni właściwości apc
Rekomendowane odpowiedzi