CoolBreeze Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 27 minut temu, david2888 napisał: Ja jutro może skoczę na bezdotyk +dwa wiadra i postaram się pstryknąć jakieś zdjecia? Może macie jakieś wymagania co do testu ? Jak go przeprowadzić i co pokazać? Mnie najbardziej interesuje "chwyt" Pad'a. Zwróć uwagę jak ci się nim pucuje auto, czy ci nie ucieka, wyślizguje się z ręki. Wiadomo, że rękawica będzie pewniejsza pod tym wględem, ale teraz mam smaka na Wash Pad'a
paperson Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Zachęcony Waszym pozytywnym odbiorem dzisiejszych, wstępnych "testów" wash pada od @Good Stuff podjąłem dalsze starania w domu. Chciałem szybko porównać ręcznik Work Stuff Monster z produktem Gyeon Q2M Silk Dryer, z którego jestem mega zadowolony. W dziale "Testy" zamieściłem swoje obserwacje. Miłej lektury
D@ViD Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Moje zamiary umycia-przetestowania zestawu, muszą niestety poczekać... Wróciła zima...
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 Oooo to jest coś o co prosiłem "lata temu" Mniejszy, cieńszy, lżejszy
MikeLBN Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 Wygląda zacnie. Szkoda że nie ma "sznurka" jak w CarPro DabDab
Rekomendowane odpowiedzi