Mumins Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Mój były pracodawca miał, a może nadal ma, taką 8-mkę, ale o ile dobrze kojarzę była to 850 - niestety stała i dogorywała w garażu jako niespełniony projekt. Mimo tego samo obcowanie z tym samochodem to jedno z moich dotychczas najlepszych motoryzacyjnych przeżyć Relacja ujdzie w tłumie...a Tobie zdrówka życzę! Żartuję oczywiście, rozwaliłeś system, jak zwykle. A ujęcia nadają się do jakiegoś magazynu o luksusowych przedmiotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0MII Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Arku najważniejsze to dużo, dużo zdrowia dla Ciebie! Sama robota to prawdziwe rzemiosło, i na prawdę miło ogląda się taką pracę na tak wyjątkowym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @AreK robota, zdjęcia i relacja na najwyższym poziomie, co daje kompletną, spójną całość i przyjemność dla czytelnika. Mógłbym, swoich kolegów z PR uczyć na Twoim przykładzie pisania wciągających artykułów prasowych. Na tą chwilę jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania Dużo zdrówka życzę, zbieraj siły na kolejne mega relacje. P.S. Mam nadzieje, że te stargane odboje ktoś już wymienił P.S. 2 Ten kolor aż się prosił o zestaw od Zymola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Kurcze, ale mega rodzynek Ci się trafił. Raz, że E31 w ogóle, w jakimkolwiek stanie jest baardzo mało, a dwa egzemplarz przy którym pracowałeś w bdb stanie i małym przebiegiem. Zazdroszczę, Tobie i właścicielowi. Wracaj do zdrowie, abyś mógł cieszyć Nas dalej swoimi relacjami. Dwa razy czytałem i oglądałem, ale jeszcze kilka pewnie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Mega robota Skrolować..... czytać....... oglądać....... chłonąć wiedzę Dzięki @AreK za takie relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @keza bardzo proszę. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za oklaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jak zawsze brak słów, obserwować i chłonąć wiedzę. Bardzo cieszę się że zgłaszasz się na wykładowcę i życzę dużo zdrowia. Jak docierasz Koch'a PS na zabezpieczonym lakierze? Ja staram się aplikować tylko na tworzywa sztuczne bo później zostają mazy na lakierze. Uszkodzenia błotnika przez mechanika są typowe, sam niestety też sobie kiedyś takie zafundowałem kablem od prowizorki. Są dedykowane maty do zabezpieczenia błotników kiedyś nawet miałem to rękach ale były jakieś plastikowe i zupełnie do mnie nie przemawiały, gdzieś na yt widziałem jak ktoś używał do takiego zabezpieczenia folii strecz lub czegoś podobnego. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby przewieść fluffiego. Niestety jak grzebie się coś pod maską ciężko nie oprzeć się o samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @MirekGTS dlatego podoba mi się mikrofibrowy fartuszek Arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Arku praca na najwyższy poziomie, niewiele można już dopisać, zdrowia dla Ciebie i kolejnych ciekawych perełek motoryzacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @papersonfartuszek super też mam sobie taki kupić ale to do prac detailerskich, ale do wymiany rozrusznika to trochę nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @MirekGTS a czemu nie? no i 10 pkt. u żony/dziewczyny, jeślibyś w samym fartuszku wieczorem wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Arek, SZACUNEK ! ! ! Jak zawsze! PS. KOCH PlastStar czy Nano Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Koch PS ale to raczej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel_man Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Kolego... zmiażdżyłes mi system 👍 pasja, miłość i zaangażowanie. Do tego relacja edukacyjna. Wzor. 1. Świetna robota. 2. Mega auto. Jestem wielkim pasjonatem tej marki i doskonale wiem co miałeś na myśli jak pisałeś ze „pachnie motoryzacją” beemki z lat 90 maja to w sobie. To chyba jakość tworzyw wykorzystanych wewnątrz tych aut. 3. Extra relacja. Super fotki. Bardzo fajne miejsce pracy. W jednym zdaniu najwyższa Półka z możliwych. doceniam i podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Kurwa, ja z 2-tygodniowych wakacji za granicą nie przywiozłem takiej ilości zdjęć jaką Ty zrobiłeś w swoim garażu i jego otoczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 @coobah to jest połowa z tego co zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Piękne auto i ciekawa relacja. Po wątku z pracami przy Mercedesie czekałem na to BMW. TOP jeżeli chodzi o auta prezentowane na forum, ale to tylko moja opinia. Jestem stronniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCk Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Super relacja, praca przy takich autach to pewnie sama przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.md Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Bardzo fajna relacja dużo zdj, i inf. Które sa bardzo przydatne dla takiego laika jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Arku po F40 drugie najładniejsze auto swiata!!!! Robota i samochód mistrzostwo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @Tomeq631 wywołujesz kolejną mega relację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek89 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie chcę powtarzać poprzedników więc napiszę tylko: wyszło Ci to Mam za to pytanie czemu wosk a nie powłoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Godzinę temu, bolek89 napisał: Mam za to pytanie czemu wosk a nie powłoka? Żadna powłoka nie da takiego wyglądu jak porządny wosk.Lakier możemy sobie odświeżać do woli bez żadnych ograniczeń. Żadna powłoka nie jest tak uniwersalna. Najzwyczajniej w świecie się rysuje i co wtedy? Ponowna aplikacja? To jest samochód klasyczny a na taki nie nakładam powłok. Byłby to wg mnie mezalians. Takie mam zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu975 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Piękna robota.Pełen profesjonalizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilito Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi