patrykde82 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam! Mam pytanie. Czy walczył ktoś z zarysowaniami na powierzchniach chromowanych? Konkretnie chodzi o takie mikrorysy, swirle na chromie. Jak pozbyć się takiego diabelstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Wiele firm (Meguiars ,Sonax, i inne) produkujące kosmetyki samochodowe posiadają w swojej ofercie pasty do polerowania chromu i aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 To, że posiadają to jedno a drugie to czy to działa? Mam na myśli prawdziwy, 30-sto letni chrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 59 minut temu, AreK napisał: To, że posiadają to jedno a drugie to czy to działa? cos tam działa na mikroryski i jakies holsy bedzie ok ale na rysy juz nie ogarniasz zadna pasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 stare 30 letnie chromy to zazwyczaj są na niklu, ciężko coś po działać, czasem na filcach bawełnianych dobrze działają te pasty w formie stałej do metali takie kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Przetestowałem sporo produktów i stąd moje pytanie. Jest świetny system do chromów ale niestety niedostępny w Pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Kiedys testowałem menzerne fg400 w połączenii z padem filcowym do szkła. Dawało rade ale mialem tylko mały skrawek zderzaka do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi