wifi944 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 siemka robię test po raz któryś tam więc nie hejtujcie a na pewno nie ostatni mam parę innych produktów których na forum nikt nie testował postaram się jakoś to pokazać To jest tylko szampon tej polskiej marki jutro dodam test Qd i dressingu do opon i mam jeszcze pianę Opis Produktu: SHAMPOO klasy premium marki Daniel Washington charakteryzujący się bardzo intensywnym zapachem podczas mycia. Posiada on fantastyczne właściwości myjące, dając jednocześnie świetny poślizg na lakierze. Wytwarza on również bardzo gęstą pianę. To lecimy dodam że przed szamponem była piana unique athena tak to wygląda etykiety schludne przejrzyste i ładne butelka też mi się podoba i jest dzióbek do nalewania fajny zamiast normalnej nakrętki Kolor cieczy czerwony konsystencja taka trochę lekko żelowa ale spoko się wypłukuje z kubka itp noi zapach ja wącham mówię skądś znam to poszedłem do mamy a mama od razu kisiel truskawkowy potem tak wącham jeszcze raz i mówie bez kitu zapach superrrr Pacjent trochę uwalony 3 tyg bez mycia wlałem 50ml na 10 l i taka piana strzał z myjki dosyć gęsta i dosyć dużo ja osobiście lubię Jak widać ph neutral jest i piana na aucie Podsumowanie Szampon ma fajny zapach super się nim myje, mega poślizg i spoko piany, ładnie się wypłukał nie zostawił zacieków, czego chcieć więcej przy cenie 29 zł myślę że trzyma poziom i nawet jakby więcej kosztował to bym go kupił drugi raz. nie robiłem zdjęcia jak auto umył ale uwierzcie na słowo ze zrobił to co miał zrobić, umył dokładnie i bez zacieków ja polecam zobaczymy jak pozostałe kosmetyki z tej firmy spodziewajcie się jeszcze 3 testów dzięki i pozdrawiam i komentować 1
ghost Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Dobrze widzieć kolejny dobry polski produkt na rynku
lukeu Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 3 dni temu przypadkowo natrafiłem na tę firmę na fb. Długo nie musiałem czekać, aby ktoś z forumowiczów zaczął testy To się ceni
Rekomendowane odpowiedzi