alexander.p Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Uwielbiam smarowanko finisem. Ślisko daleko i widać gdzie jest. Dotarcie jak sam widzisz Z której puszki smarujesz?Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @alexander.p małej jeśli o to pytasz
alexander.p Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Rozkminiamy wady aplikacji z większych puszek. Mnie się rolował ostatnio, nie pamiętam który finis czy dsw. Obstawiam zwietrzalosc, data produkcji...Jutro planowałem mojego króle letniaczków FW padardise gloss. Ale koniecznie zapodam duet BH.Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
alexander.p Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Jestem po aplikacji bh finis z małej puszki 50ml. Bez rewelacji. Jakby olejki wyparowały. Chwilkę gładko i puff suche. Na ipe kładłem. No masakra.Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @alexander.p Jest jakiś spękany? To mój. Kupiony cztery lata temu. Aplikacja bardzo miła.
alexander.p Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Mój wygląda podobnie, kupiłem może z rok temu. Olać to,smarować, nie przejmować się i delektować się Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi