KapselK Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Taaa, teraz jeszcze zostało umyć auto. Wnętrze dzisiaj ogarnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 13 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Fronty wyszły bardzo ładnie. Ale się przyczepię. Środek felg chyba nie do końca się doczyścił i zostały pozostałości po odważnikach PS. Daj znać jak się będzie trzymał FX Protect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 @psemo masz rację, akurat te felga się nie domyła. Pisałem o tym wyżej w poście z pracy nad nimi. Pozostałości po odważnikach zostały bo w ogóle ich nie usuwałem. Co do FX protect to zamierzam zrobić temat z testem w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donik Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 U mnie na felgach prosto po lakierni, umytych szamponem i przetartych ipą wytrzymał w lato około 4-5msc, środek felgi kompletna tafla, fronty w okolicy żeberek spoko, ale większe płaty już osłabły. Sam jestem ciekaw jak sobie poradzi zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi