martinezzg Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a8 w dufal zrobione - perfekcyjnie !!!
daniel4g Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Pozwolę sobie odświeżyć temat bo przez 2 lata sporo mogło się zmienić. Czy ktoś może polecić jakąś Warszawską firmę usuwającą wgniecenia bez lakierowania? Z góry dziękuję za pomoc.
barzlo Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, czy ktoś naprawiał wgniecenia w firmie Dawidex z Kielc i mógłby się podzielić opinią? Znalazłem artykuły w gazetach i filmy na youtube na temat tej firmy, ale to co innego niż opinie klientów. Szykuję się do naprawy po gradobiciu. Ewentualnie mógł polecić kogoś w promieniu 100-150 km od Łodzi.... Z góry dzięki za pomoc.
citrofan Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Z Pleszewa jest gosciu ktory byl szkoleniowcem w app.Damian Kulisz firma szybkie naprawy.pl
jerzykilerr Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 GOLAS30, kuflik Może dać namiary na tego gościa z Poznania? Potrzebuję wyciągnąć 1 nieduże wgniecenie na masce. Ewentualnie ktoś inny może polecić dobrego fachowca od wyciągania wgnieceń?
mejzik Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Ja mogę polecić się Dariusza Kołodziejczaka z Poznania.
pelzak Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zauważyłem dziś jedno nie duże na dachu.. Możecie polecić kogoś z ok Kielce - Kraków ?
KapselK Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 W kujawsko-pomorskim kogoś polecacie od wyciągania wgniotek?
tomiol Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 W Inowrocławiu Mirosław Wiśniewski
KapselK Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 A w okolicach Bydgoszczy, Grudziądza ewentualnie Torunia?
tomiol Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Skoro pytasz o wyciąganie wgniotek w kujawsko-pomorskim a nie leży ci Inowrocław ,to między Bydgoszczą,Toruniem a Grudziądzem pozostaje tylko Wałbrzych ,bo on leży w kujawsko-pomorskim a Inowrocław nie. Pozdrawiam
KapselK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 tomiol, ok, mój błąd mogłem od razu zadać inaczej pytanie, ale nie musiałeś się zesrać do mnie jak post wyżej. Dzięki za info o Inowrocławiu. Pozdrawiam
subyello Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Takie wgniecenia nazywaja sie bojlami i wiem kto jest w tym mistrzem. Pracuje z tym na codzien na produkcji samochodow. Dotyczy poznania i okolic. Mógłbyś podąć namiary na kogoś w Poznaniu lub okolice, niestety miałem mała otarcie i mała wgniotka pozostała. Bede wdzieczny.
stawek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Koledzy kto w Krakowie wyciągnie małe dołki?
huberts. Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 59300 Takie wgniecenia nazywaja sie bojlami i wiem kto jest w tym mistrzem. Pracuje z tym na codzien na produkcji samochodow. Dotyczy poznania i okolic. Również się podpinam jeśli chodzi o Poznań, czy chodzi o p. Dariusza Kołodziejczaka z wgniot.com?
alek82 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Polecam firmę ze Skwierzyny ale z tego co wiem, to dojadą też do klienta - HD Mater mają dobre metody usuwania wgnieceń, po wypadku, stłuczce żadnego śladu
MonCC Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Na Śląsku polecam Walczaka, tutaj można znaleźć namiary. Spoko ceny i robota bez zarzutów.
lukasz_byd Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Autocraft w Niwach pod Bydgoszczą - polecam. Na miejscu, nie drogo i bez śladu.
Rekomendowane odpowiedzi