Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat bo przez 2 lata sporo mogło się zmienić. Czy ktoś może polecić jakąś Warszawską firmę usuwającą wgniecenia bez lakierowania? Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Witam,

czy ktoś naprawiał wgniecenia w firmie Dawidex z Kielc i mógłby się podzielić opinią?

Znalazłem artykuły w gazetach i filmy na youtube na temat tej firmy, ale to co innego niż opinie klientów.

Szykuję się do naprawy po gradobiciu. Ewentualnie mógł polecić kogoś w promieniu 100-150 km od Łodzi....

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Z Pleszewa jest gosciu ktory byl szkoleniowcem w app.Damian Kulisz firma szybkie naprawy.pl

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

GOLAS30, kuflik

Może dać namiary na tego gościa z Poznania? Potrzebuję wyciągnąć 1 nieduże wgniecenie na masce.

Ewentualnie ktoś inny może polecić dobrego fachowca od wyciągania wgnieceń?

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Skoro pytasz o wyciąganie wgniotek w kujawsko-pomorskim a nie leży ci Inowrocław ,to między Bydgoszczą,Toruniem a Grudziądzem pozostaje tylko Wałbrzych ,bo on leży w kujawsko-pomorskim a Inowrocław nie. Pozdrawiam :dontknow:

Opublikowano

tomiol, ok, mój błąd mogłem od razu zadać inaczej pytanie, ale nie musiałeś się zesrać do mnie jak post wyżej. ;) Dzięki za info o Inowrocławiu. Pozdrawiam :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Takie wgniecenia nazywaja sie bojlami i wiem kto jest w tym mistrzem. Pracuje z tym na codzien na produkcji samochodow. Dotyczy poznania i okolic.

Mógłbyś podąć namiary na kogoś w Poznaniu lub okolice, niestety miałem mała otarcie i mała wgniotka pozostała. Bede wdzieczny.

Opublikowano
59300 Takie wgniecenia nazywaja sie bojlami i wiem kto jest w tym mistrzem. Pracuje z tym na codzien na produkcji samochodow. Dotyczy poznania i okolic.

Również się podpinam jeśli chodzi o Poznań, czy chodzi o p. Dariusza Kołodziejczaka z wgniot.com?

• 2 lata później...
Opublikowano

Polecam firmę ze Skwierzyny ale z tego co wiem, to dojadą też do klienta - HD Mater mają dobre metody usuwania wgnieceń, po wypadku, stłuczce żadnego śladu

• 1 rok później...