Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korekta jak najbardziej na +
Od zawsze  podobał mi sie taki niebieski metalic, a jeszcze z wydobytą głębią to już w ogole ;) 

Dobra robota :) 

• Super 1
Opublikowano

żona nie podglądala w garażu? taka niespodzianka byłaby najlepsza gdyby zobaczyła dopiero na podwórku w słońcu. :)

super efekt! pozdrawiam 

• Super 1
Opublikowano

Ładnie wyszło :). Z woskiem to rzeczywiście poszalałeś :D, ale fk na szczęście nie sprawia problemów z docieraniem, daj znać jak Ci trzyam SG B2B na plastikach bo u mnie zmył się z pierwszym deszczem.

• Super 1
Opublikowano
Godzinę temu, Fafarafa7 napisał:

żona nie podglądala w garażu? taka niespodzianka byłaby najlepsza gdyby zobaczyła dopiero na podwórku w słońcu. :)

super efekt! pozdrawiam 

Nie podgladała bo robiłem u kolegi w garażu . A efekt "wow" był :D

6 minut temu, MirekGTS napisał:

Ładnie wyszło :). Z woskiem to rzeczywiście poszalałeś :D, ale fk na szczęście nie sprawia problemów z docieraniem, daj znać jak Ci trzyam SG B2B na plastikach bo u mnie zmył się z pierwszym deszczem.

Dzięki. To już wiem czemu tester starczyl mi na 3 smarowania bmw i jedno małego saxo ... 

SG B2B wytrzymal okolo tygodnia . Dla przykładu na starych wyplowiałych elementach plastikowych na 20-letnim aucie wytrzymuje max 3-4 dni . 

Opublikowano

Dobra robota! Co do b2b to na gumie dłużej leży, a ja do plastików używam sg jet black i zdecydowanie lepiej z trwałością.

• Super 1
Opublikowano

to też zależy od gumy/plastiku, np w civicu na podszybiu czy listwach przy okiennych siedzi 3-4 mycia, a na swifcie na tych samych elementach po 1myciu lub intensywnym deszczu czerń schodzi, ale dalej kropelkuje :)

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny efekt, Black Hole świetnie przyciemnił plastiki.

Też robiłem pierwszą korektę na BMW ale nie poszło tak dobrze ;)

• Super 1
Opublikowano

Dzięki . Tak BH fajny robi efekt na plastikach , mogłby troche dłuzej sie na nich utrzymywać ...  pochwal sie swoja korekta w takim razie!

Opublikowano
14 minut temu, srebrzak napisał:

pochwal sie swoja korekta w takim razie!

Robiłem po elemencie przez dłuższy okres, skończyło się na kilku zdjęciach które nie nadają się na relację.

Dlatego doceniam że ktoś pracujący przy samochodzie poświęca też czas na uwiecznienie tego :)

• Super 1