Bapko Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Mam sam taką , do ww. czynności wystarczy Jest mocna , daje naprawdę dużo światła przy czym szybko się nie rozładowywuje , dwa stopnie święcenia za te pieniądze godna polecenia. Moje skromne zdanie , może bardziej doświadczeni koledzy cos jeszcze dodadzą od siebie.Jak ze snopem światła? Nie jest za wąski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banshee Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 1 minutę temu, Bapko napisał: Jak ze snopem światła? Nie jest za wąski? Wszytko zależy jak blisko będziesz ja trzymał zazwyczaj trzymam ja gdzies w okolicy głowy i oświetla dobrze dany element. Kolega @rygryss porównywał ja do innych latarek inspekcyjnych , test jest gdzies na forum albo pytaj u źródła czyli u niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fossil Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 witajcie, w kwestii wyboru oświetlenia osobiście zdecydowałem się na markę Beghelli model a258e. Oświetlenie porządne, oprawa wykonana również wiekowo. Lampy montowane pionowo na scianie co 140cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Mały odkop.Moje mycie itp odbywać się będzie na hali gdzie pracuje, szef daje zielone światło. Chcę dodać oświetlenie, po prawej na ścianie z cztery oprawy 2x36 z Philipsem 850.Mam problem po lewej gdyż stoi tam ploter i nie wiem jak to ogarnąć czy jakieś statywy lub parawany medyczne plus też te oprawy.Może macie jakieś pomysły...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi