Pajko Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 711723 Ile zajęła ? na spokojnie bez pośpiechu około 10h 711735 to to na progu(?) na zdjęciu z nalepkami nie kwalifikowało się pod korektę no chyba że tak na foto wyszło. chodzi ci o morkę ? 711735 Nie byli zdziwieni że klient ma takie wymagania? Po tym jak naprawiali mi Mondeo po kolizji to raczej nic ich nie zdziwi . Poza tym to życzenie klienta , więc co mieli zrobić 711738 Powiedz zauważyłeś aby Geyon przyciemnił tapicerkę? Nie zaobserwowałem 711770 Przy BMW mówiłeś ze masz nowy aparat, ale wydaje mi się ze wcześniej lepiej Ci te foty wychodziły. Chyba ze przerzucileś się na słabszy sprzęt Ze starej Sony Alpha przesiadłem się na Nikon'a D90 , jeszcze nie do końca go rozpracowałem , ale wydaje mi się że "tu" zdjęcia są bardziej naturalne i oddające wygląd rzeczywisty . 711824 Mam nadzieję że po jakimś czasie zrobisz jakieś update Zrobię zrobię , będę obserwował kolejne auto z UNC'rem I oczywiście dziękuje każdemu za pochwały , ochy i ahhy
Pajko Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 [ref]piotr@sta[/ref], jestem psychiczny na tym punkcie ale nie aż tak żeby drzeć more na progu
Gozdziu23 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Generalnie drzeć morke to trzeba już być troche świrniętym, powodzenia za pare lat przy polerowaniu chyba, że jest nie równa na niektórych elementach, ale to już inna para kaloszy, robota zrobiona wklejki na wiadra u kogo sa na sell, bo ich jeszcze u nikogo nie widizałem
maniek2426 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Super czerwień i jak zawsze robota najwyższa klasa.
rafalk Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 A czy ta morka to nie jest czasem baranek pod lakierem? Jak zwykle robota profi
Franek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 [ref=#00aa00]Pajko[/ref], jak zwykle profeska. Fajnie, fajnie skonfigurowany samochód. Fajnie zrobiona robotę. Lubię oglądać Twoje projekty.
Pajko Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 [ref]rafalk[/ref], [ref]Franek[/ref], Dziękuje Co do projektów to staram się jak mogę , lubię to robić i przede wszystkim sprawia mi to satysfakcję
Pajko Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Auto od chwili zakupu zrobiło 7000 km , w tym czasie było wiele razy płukane na bezdotyku ale ręcznie było myte o ile dobrze liczę 2 razy , wczoraj trzeci . Nagrałem filmik jak działa UNC'r Tak to wygląda na zdjęciach
paperson Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Myślałeś o przyciemnieniu szyb. Przy tych lampach i czerwieni lakieru efekt byłby powalający
Pajko Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 @paperson na wiosnę auto dostanie ciemne szyby i pewnie okleimy dach czarną folią i obudowy lusterek dostaną czarne piano W tym sezonie brakło na to czasu
paperson Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 już widzę fabiankę oczami wyobraźni. Czekam na fotki
Dante05 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 UNC'r działa jak nówka. Na moim po 11 tys i 11 miesiącach przy styku wody z karchera robi się delikatna tafla ale dobrze odpycha wodę. Myty raz w miesiącu neutralną chemią.
Posejdon Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 3ma świetnie na wiosnę pójdzie u mnie na blachę mojej Rapidki
paperson Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 @Pajko czy traktujesz chromy i piano czymś "pozastandardowym" (norma to pewnie APC lub/i cleaner) przed położeniem Zymol Detail?
Michał126 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 @Pajko, trzyma się na wlepka Max Protect dobrze w tym miejscu? I czy pod spodem jest powłoka?
Michał126 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dziękuję, zatem nie będę miał oporów ją tam kleić na powłokę
SebastianURL Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Trzeba przyznać ze samochód prezentuje się świetnie Po przyciemnieniu tylnych szyb i oklejeniu dachu na pewno efekt będzie jeszcze lepszy
sadam55 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Jak z czasem oceniasz gyeon fabric coata? Bo Ja 2 tygodnie temu sobie zafundowalem powloczke na fotelew abarthcie, ale mam wrazenie, ze chyba zbyt ubogo psiknalem. Buty jak doslownie przemoczylem, to w ogole woda sie ich bala, tutaj jakos tak miejscami mam wrazenie, ze przyżydzilem :)Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Pajko Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Dawno nie poruszałem tematu Fabianki . W nie tak dawnym czasie bo w okolicach września stało się kuku - mianowicie przez Tarnów pewnej nocy przeszła mega wichura . Owa wichura wyrwała wiatę namiotową pod którą stało auto i stało się to co widać poniżej ... Trudno stało się - do malowania z prawej strony 2x drzwi - próg - cały dach - maska . Do wymiany uszczelki L i P w około szyb - 2 x słupki piano . Na szczęście ASO Skody w Tarnowie ogarnia naprawdę dobrze malowanie i zrobione jest tak jak ma być zrobione . Auto odebrane już jakiś czas temu więc trzeba było uzupełnić UNCr'a i tak też uczyniłem korzystając z wolnego 12.11 i pięknej pogody . Tak to wyszło . Przy okazji udało się uchwycić rzadko spotykane zjawisko odwróconej tęczy .
Rekomendowane odpowiedzi