Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Pozwoliłem sobie założyć nowy temat związany z ekstremalnie miękkimi lakierami czyli tzw sticky paint. Wiem że jest temat o polerowaniu ale myślę że ta kwestia jest tak obszerna że można założyć nowy wątek. Jakie macie sposoby na sticky paint? Sam przyznam że czasem brakuje mi pomysłów na kombinację past, padów a nawet maszyn
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Widziałem gdzieś w necie motyw z rozrobiona pasta z wodą nie sprawdzałem
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Pasta z wodą to dobry sposób ale niestety czasem zawodzi. Jakie proporcje robicie pasty i wody?
bienek Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Ile razy musiałem się użerać z takim gó... lakierem Trzeba mieć w arsenale dużo różnych past i kombinować. Mi się zwykle udawało wybronić.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Haha mnie do napisania tego wątku zmotywował japoniec z którym walczę, Rupes 15 zostawia holo aż miło Miękki pad zwilżony wodą daje radę jednak wymycie pasty ipa jest prawie nie możliwe. Czym wymywasz? zmywacz sylikonowy?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Tak to podstawa, najlepiej pad po elemencie do wymiany
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Nad jakim japoncem tak się męczysz ? Boję się bo jutro prawdopodobnie kupię japonca w prezencie dla kobiety (mazda 2 dokładnie ) i martwią mnie takie problemy bo chce go jej przygotować
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Qashqai 2014r
KeepeR Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Qashqai 2014r Jaki lakier ? właśnie robię Qashqai'a z 2016 i zero problemów
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 bordo nie mam papierów by wyczytać co to za lakier
KeepeR Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 U mnie co prawda biała perła ale zero problemów z wypracowaniem pasty, łatwe ścieranie, pełne odtłuszczenie pod powłokę i zero holo pod ledem
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 u mnie nie perła a też pod powłokę
KeepeR Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 u mnie nie perła a też pod powłokę Wszystko jasne
booohal Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Jako, że w większości robiłem japończyki, sticky paint nie jest mi obcy. Za czasów rotacji to była istna katorga. Teraz DA z małym skokiem, impregnacja pada, do wymycia oczywiście zmywacz. Czasami trzeba się wspomóc jakimś cleanerem, glazem.
Rekomendowane odpowiedzi