Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zakładam temat, bo w temacie o większym modelu są usuwane pytania dotyczące w/w maszynki.

Pisałem do sprzedawcy i odpowiedzieli że talerz jest odkręcany, a gwint to M8.

Tylko pytanie czy istnieją jakieś talerze z takim gwintem? Do DA raczej są 5/16.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokladnie, sprzedawcy na allegro sami nie wiedzą co sprzedają... Pytałem się to mówił, ze skok 18mm w rzeczywistości ok. 9-10mm skok, a gwint to 5/16

Posted

Też się nad nią zastanawiałem i na jej droższym odpowiedniku za 319zł ale nie ma już jej na alledrogo. Tamtą ze skokiem 21mm szybciej będziemy ciąć ale padów 80mm nie damy rady założyć, w tej dłużej będzie schodzić ciecie lakieru można 80 i 125mm

Posted

Haha czyli jednak standardowy pod DA ? Juz sie bałem że trzeba będzie kombinować :D .

Ktoś już coś nią robił ?

Posted

Ciekawe jak to jest naprawdę z jej mocą :D

Zastanawiałem się nad nią i nad Bassem 5119. Zawsze te 100zł różnicy można przeznaczyć na jakiś normalny backing plate i pady.

Ale że nie za wiele można znaleźć opinii na jej temat to kupiłem Bassa.

Fajnie jak by ktoś porównał czy faktycznie jest taka mocna względem Bassa, bo to chyba w tej chwili mocno konkurujące ze sobą sprzęty :o

Posted

na znanym serwisie aukcyjnym wpisz ' polerka orbitalna' :P

• 2 weeks later...
Posted

Ciekawe co z mocą tej maszyny, bo deklarowane 2250w można między bajki włożyć. Kwestia czy jest mocniejsza od bassa czy vandera, bo o ile te dwie wyglądają identycznie i nawet kosztują tyle samo można przypuszczać, że napędza je to samo (i niekoniecznie jest to te 600 czy 900w) to tutaj już mamy nico inną maszynkę: bardziej kanciatą i z minimalnie większym skokiem, a i jest sporo tańsza. Pracował już tym ktoś i może się podzielić opinią? :ad:

• 4 weeks later...
Posted

Miał ktoś styczność z tymi urządzeniami?

MSW Motor Technics 125mm 800W

BASS 180mm 950W

Eurotec 150mm niby 2250W

VANDER VPO709 600W

Którą byście polecili do użytku niezarobkowego?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jestem zdecydowany na zakup, tylko potrzebuje się upewnić. Czy do tej polerki (WPCP116) będą pasowały talerze flexi 75mm i 125mm?

Posted

Ponoć będą jeśli jest gwint 5/16 na bp

Posted

koniecznie daj znać jak coś nią zrobisz :D

Posted

Może nareszcie dowiemy się czegoś więcej o tej maszynie.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka