zawisza Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zakładam temat, bo w temacie o większym modelu są usuwane pytania dotyczące w/w maszynki. Pisałem do sprzedawcy i odpowiedzieli że talerz jest odkręcany, a gwint to M8. Tylko pytanie czy istnieją jakieś talerze z takim gwintem? Do DA raczej są 5/16. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk30 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 myslę, że skoro tam jest gwint m8 to zakupić adapter http://allegro.pl/adapter-mocowanie-przedluzka-lusterka-m8-m14-i6572501595.html i wtedy kupować talerz m14 takie jak do rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zobaczcie to. viewtopic.php?p=672628#p672628 Mam tego euroteca i gwint jest 5/16 1+3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 I jak sie sprawuje? Jakies problemy? Jak wrazenia z pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie mailem okazji nim pracować. Czeka do wiosny. W każdym razie gwint 5/16 1+3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dokladnie, sprzedawcy na allegro sami nie wiedzą co sprzedają... Pytałem się to mówił, ze skok 18mm w rzeczywistości ok. 9-10mm skok, a gwint to 5/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 A ogólne wrażenia? Jakość wykonania itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk30 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Też się nad nią zastanawiałem i na jej droższym odpowiedniku za 319zł ale nie ma już jej na alledrogo. Tamtą ze skokiem 21mm szybciej będziemy ciąć ale padów 80mm nie damy rady założyć, w tej dłużej będzie schodzić ciecie lakieru można 80 i 125mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Haha czyli jednak standardowy pod DA ? Juz sie bałem że trzeba będzie kombinować . Ktoś już coś nią robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek_K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ciekawe jak to jest naprawdę z jej mocą Zastanawiałem się nad nią i nad Bassem 5119. Zawsze te 100zł różnicy można przeznaczyć na jakiś normalny backing plate i pady. Ale że nie za wiele można znaleźć opinii na jej temat to kupiłem Bassa. Fajnie jak by ktoś porównał czy faktycznie jest taka mocna względem Bassa, bo to chyba w tej chwili mocno konkurujące ze sobą sprzęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Te 2200w to trzeba podzielić na dwa jak nie na trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ktoś ma jakiś link do tej maszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 na znanym serwisie aukcyjnym wpisz ' polerka orbitalna' Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ciekawe co z mocą tej maszyny, bo deklarowane 2250w można między bajki włożyć. Kwestia czy jest mocniejsza od bassa czy vandera, bo o ile te dwie wyglądają identycznie i nawet kosztują tyle samo można przypuszczać, że napędza je to samo (i niekoniecznie jest to te 600 czy 900w) to tutaj już mamy nico inną maszynkę: bardziej kanciatą i z minimalnie większym skokiem, a i jest sporo tańsza. Pracował już tym ktoś i może się podzielić opinią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy_pol Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jakaś stabilizacja jest albo wolny start? Czy nie ma co liczyć na takie rzeczy w tych pieniądzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Miał ktoś styczność z tymi urządzeniami? MSW Motor Technics 125mm 800W BASS 180mm 950W Eurotec 150mm niby 2250W VANDER VPO709 600W Którą byście polecili do użytku niezarobkowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Testował ktoś już tego Euroteca? Jakaś opinia z pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes123 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jestem zdecydowany na zakup, tylko potrzebuje się upewnić. Czy do tej polerki (WPCP116) będą pasowały talerze flexi 75mm i 125mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ponoć będą jeśli jest gwint 5/16 na bp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mam i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes123 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mam i jest Pracowałeś już tą maszyną z backplate'ami od flexi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nie pracowałem, ale zamontowałem i uruchomiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 koniecznie daj znać jak coś nią zrobisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 na 99% tym tygodniu przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Może nareszcie dowiemy się czegoś więcej o tej maszynie. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi