HubertRinkon Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Praca = MISTRZOSTWO ŚWIATA Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrus Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Zaiste przyjemnie się ogląda Tygrys i felunek wyglądają niemalże jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Dzisiaj jegomość cofając przytulił się do tygrysa, wyskoczył z auta i zaczął mazać paluchami po brudnym lakierze, że nie ma rys, najmilejsze jegomościa delikatnie zjebała i rzeczywiście na budzie nie było widać... umyłem niestety na dokładce progu zostały 4 głębsze rysy, a na błotniku zeszło elegancko, na dniach wrzucę fotki, aparat zżarł baterię, a nie chce mi się już śmigać do garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 w końcu przyszedł czas na zmianę felunku ogarnąłem trochę nadkola zwilżenie citrusem od SG płukanko i na drugi rzut poszło APC od ExceDe na koniec jeszcze szurnięte słabszym stężeniem oczywiście z tyłem podobna akcja schło w oczach... nie musiałem osuszać sprężonym powietrzem do zestawu wskoczył Vasco posiedział 5min i do czochranie pędzlem uzupełniałem Prick Bortem- lepiej łatwiej się pędzluje opłukane i klasycznie wskoczył SG D-Tox w mgnieniu oka zmieniła się pogoda, zaczęło grzmieć i błyskać... szybka akcja zakładania kół, ustawiłem rumaka żeby w razie zadymy, wjechać do garażu na szczęście ogarnąłem nadkola i mogłem teraz zacząć mycie budy na pierwszy starzał Citrus od SG mycie szamponem od ADBL ponownie Citrus i wspomagane patelnią od ADBL jest tafla, zaczęło padać i osuszanie odbyło się w garażu jak się uspokoiło, przyszedł czas na Vasco czas na D-tox ponownie mycie przednia szyba potraktowana AG Glass Polish ściągane zwilżoną MF coby nie pylić potraktowane Zmywaczem Sylikonowym i IPA położone dwie warstwy NW tak zakończyłem pierwszy dzionek, kolejny zacząłem od milusińskiej zabawy Zymolem holsy :omg: wycieranko i znikły zmiana pada i lecimy dalej w końcu smalczyk... przy wnękach wskoczył F7 po smalczykach, zarzucone letnie gumiaki i nasmarowane nadkola kochem kilka fotek rumaka, niestety słońce było przymulone chmurami i nie potrafiłem sie ustawić z aparatem pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Faktycznie zamach na scroll. Robota mistrzostwo świata,aż chciałoby sie popatrzeć na mistrza przy pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 17 minut temu, kowloonwax napisał: na mistrza no teraz to poleciałeś, bez przesady... do miszcza jeszcze daleka droga. ... ale dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jak zwykle fachowa robota, swoją drogą Tygrys odżył w Twoich rękach i prezentuję się wyśmienicie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Piękna robota! Mam tylko jedno spostrzeżenie, pod zdjęciem z tym opisem: 14 godzin temu, rygryss napisał: po smalczykach, zarzucone letnie gumiaki i nasmarowane nadkola kochem jest zimówka: słabo widać, ale wygląda na oponę kierunkową, i czy nie była czasem odwrotnie założona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 4 godziny temu, clavikord napisał: jest zimówka: słabo widać, ale wygląda na oponę kierunkową, i czy nie była czasem odwrotnie założona? dokładnie, a to dlatego, że... 18 godzin temu, rygryss napisał: w mgnieniu oka zmieniła się pogoda, zaczęło grzmieć i błyskać... szybka akcja zakładania kół, plusik za spostrzegawczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W dniu 11.04.2018 o 20:14, rygryss napisał: przednia szyba potraktowana AG Glass Polish Na miękkim padzie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 tak, krążek od K2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 wczoraj popełniłem druciarstwo materiał przy drzwiach trzymał się tylko na elementach plastikowych, postanowiłem ogarnąć tym co mam w domu materiału odklejać nie musiałem, sam odpadł wyczyszczone i sklejone butaprenem... materiał po 22 latach zmęczony okrutnie pomalowałem go farbą do nubuku i przecierałem fibrą aż nie bedzie puszczać farby, jak się teraz odklei idzie nowy materiał a tak wyszło cudów nie ma ale wygląda o niebo lepiej jak było.... nie linczować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ale drut, a feee Ważne, że materiał już nie wisi.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 drut detilingowy u typowego Janusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @rygryss u Typowego Janusza poszły by wkręty. Więc twoja robota nie do końca taka jak u Pana na J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W dniu 11.04.2018 o 20:14, rygryss napisał: ściągane zwilżoną MF coby nie pylić Podsunąłeś mi sposób na CGP we wnętrzu. h2o czy jakiś inny nawilżacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 drut detilingowy u typowego Janusza Ta, drut..., u Ciebie No chyba, że lusterko w volvo Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 6 godzin temu, CoolBreeze napisał: h2o czy jakiś inny nawilżacz? na początku H2o, ale później zdecydowanie lepiej zbierał GP, szuwaks do szyb od Detailer's Magic- GM i tak polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 14 godzin temu, rygryss napisał: na początku H2o, ale później zdecydowanie lepiej zbierał GP, szuwaks do szyb od Detailer's Magic- GM i tak polecam Dzięki. Myślałem, że używałeś czegoś na bazie IPA. Ale płyn do szyb, to też jakaś koncepcja - takie działanie dwa w jednym wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 podobnie jak na Volvo, Tigi dostała na Titanium ArtDeShine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 tak jak przy volviaku, popełniłem myju myju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 czekając na pizzę przyglądałem się TIGI i stwierdziłem, że ze świecą szukać auta które sie tak ładnie starzeje... pomyśleć, że za m-c będzie 23 wiosny. ach ta wrodzona skromność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Fakt Tigra starzeje się godnie A patrząc na ten egzemplarz i porównując go w stanie zaraz po kupnie i teraz, to jakbyś zmieniał w międzyczasie auto Moja Astra, w przyszłym roku ma 25 lecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @rygryss A nie myślałeś o zmianie koloru felg letnich. Wczoraj, przeglądałem relację od początku i te smerfne felgi fajnie stroiły . Ewentualnie jakiś graficik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi