Jump to content

Drabiny lub inne pomoce przy pracy nad dachem..

Recommended Posts

Posted

Witam. Chciałbym się dowiedzieć co wy robicie np. gdy macie do roboty Van'a, SUV'a czy inny samochód a musicie umyć, wysuszyć czy nawoskwoać ich dach... ??

Zastanawiam się nad taką drabiną i nie wiem czy to dobry pomysł ? :o

https://www.castorama.pl/produkty/budowa/sprzet-budowlany/drabiny/drabiny/drabina-aluminiowa-bayersystem-4-stopnie-2.html#product

• 3 weeks later...
Posted

Siema.

Odkopię temat, ale napisze w temacie. Tez poszukiwałem czegoś aby na tym stac i się nie chwiać. Różnie mi ludzie tu na forum doradzali. Zdecydowałem sie i zakupiłem drabinkę Curvera. Jest stabilna i daje radę. Polecam

Posted

Ja kupiłem w Lidlu niewielką drabinkę, która jest bardzo stabilna , stopnie wyłożone gumą, pałąk jest wyłożony pianką w razie ewentualnego kontaktu z autem i spokojnie dosięgam z niej maszyną robiąc dach w terenówce ;)

drabina_skladana_Powerfix_Lidl_ulotka.jpg

• 5 months later...
Posted

Wydaje mi się że podest jak na aukcji aledrogo nr5924847486 był by lepszy nie trzeba latać do wiader itp tylko cena

Posted

Rownież polecam drabinke Curvera mega mi sie to sprawdza przy slużbówce :good:. Mega stabilna także myć i kłaśc smalce :D:)