kkobus1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cześć, co sądzicie o tego typu dodatkach?
xXKrystianXx Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Świetna sprawa tak przyozdobić środek tylko z głową i nie w każdym zakamarku. Wpisz w allegro - biza kaletnicza, ja z tego robiłem u siebie, ale tylko w boczkach drzwi.
Dziki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kupiłem ze dwa miesiące temu na ali 8 metrów tego - kolor niebieski. Niestety do tej pory nie udało mi się tego spróbować z braku czasu i ostatnio mało zachęcającej pogody. Majfrendy sprzedają to cięte po 1 metrze każdy kawałek, warto o tym wiedzieć, jak by ktoś chciał jeden długi kawałek.
Eidos71 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 https://pl.aliexpress.com/item/Freeship ... 754de19666 - podobne, tylko podświetlane.
kkobus1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 [ref]xXKrystianXx[/ref], wrzucisz zdjęcie jak to u Ciebie wygląda?
xXKrystianXx Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 kkobus1Pewnie, proszę bardzo Jeszcze jest w tylnych drzwiach, ale nie mam zdjęć. Zrobione tak tylko dla smaku, bo drzwi w golfie są dosyć ponure...
Moderator psemo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 [ref]zmorka[/ref], Te fotele są raczej wytarte, ten typ tak ma
xXKrystianXx Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 Żadne wytarte, upaprane owszem, zdjęcia jeszcze z czasów jak detailing był mi obcy Odkurzacz już mam swój i fotele jak nowe, ale tu wyłącznie chodziło o bize w drzwiach nic innego
etr Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kupiłem ze dwa miesiące temu na ali 8 metrów tego - kolor niebieski.Niestety do tej pory nie udało mi się tego spróbować z braku czasu i ostatnio mało zachęcającej pogody. Majfrendy sprzedają to cięte po 1 metrze każdy kawałek, warto o tym wiedzieć, jak by ktoś chciał jeden długi kawałek. zapodasz link do ali?
Dziki Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 https://pl.aliexpress.com/item/New-1M-D ... 60834.html
Dreamer42 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Przecież u nas na allegro za 1zl masz 2m Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
xXKrystianXx Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dokładnie wpisz biza kaletnicza i masz oferty 1,60zł/2m, zaraz na początku
Dziki Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Po pierwsze primo - Kupowałem u tego chinola jeszcze kilka innych produktów, więc opłaciło mi się przy okazji zabrać też tą taśmę. Ile kosztuje w Polsce, też wiem. Po drugie primo - na Allegro za darmo dają, czy trzeba płacić za wysyłkę ? Po trzecie primo - chyba mylicie produkty, bo ten z ali jest "nieco" inny, a właściwie całkowicie inny... Ale co tam, kupujcie na Allegro i obcinajcie ten pasek ręcznie nożykiem do tapet, aż wam nóż palce poobcina, ważne, że 20 groszy taniej... Jak chcecie to wcisnąć w szczeliny, nie widać, że to coś ma pasek, który trzeba obcinać, bo nigdzie nie wejdzie ? Popatrzcie tylko na wymiary Waszego paseczka z Allegro. Pomyśleli ? Chyba nie...
xXKrystianXx Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Po pierwsze, po co ta spina. Po drugie, w niektórych przypadkach ów pasek wystarczy trochę podciąć(u mnie nie trzeba było nic kombinować). Po trzecie, właśnie na tym pasku "to coś" można wcisnąć, wkleić. Po czwarte, ja zademonstrowałem jak to u mnie wygląda i poleciłem produkt z Allegro, ponieważ sam takiego użyłem. Po piąte, tyle w tym temacie już z mojej strony, bo widzę, że niektórym coś co ktoś napisze najwyraźniej w świecie zaczyna przeszkadzać.
Rekomendowane odpowiedzi