Skocz do zawartości

Pasta G3 i pasta polerska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Megs #105 i #205 w tym sezonie ma być także dostępny w opakowaniach tych ok 950ml. Taką informację dostałem od Meguiars Polska. Ceny jeszcze nie znane :/
Nareszcie.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

dziś pracowałem z G3 na szlifierce kątowej dewalta i powiem, że efekt jak za te pieniądze ekstra, owszem hologramy zostawiła ale na białym lakierze w aucie dostawczym nie jest to takie ważne

Opublikowano
dziś pracowałem z G3 na szlifierce kątowej dewalta Specjalizujemy się.

USŁUGI RTV, NAPRAWA TV, USTAWIANIE I REGULACJA. FIRMA Z WIELOLETNIĄ PRAKTYKĄ WYKONUJE NAPRAWY TELEWIZORÓW WE WROCŁAWIU I OKOLICACH U KLIENTÓW W DOMU

Jedynie odbiorniki cyfrowe zgodne z wymaganiami określonymi w przepisach dotyczących wymagań technicznych i eksploatacyjnych dla urządzeń konsumenckich służących do odbioru cyfrowych naziemnych transmisji telewizyjnych umożliwiają odbiór naziemnej telewizji cyfrowej na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Szukaj telewizorów z technologią DVB-T oraz MPEG-4.

Masz na mysli flexa bez regulacji obrotów. Jeśli tak jestes Hardcorem :D

Opublikowano
Masz na mysli flexa bez regulacji obrotów. Jeśli tak jestes Hardcorem :D

hmm.. o ile mnie pamięć nie myli może kolega o tym nie wiem, z tyłu szlifierki jest taki regulator z cyferkami 1,2,3,4,5,6 i jak sądzisz ma regulację obrotów czy nie? bo ja kompletnie nie wiem po co te cyferki...

Opublikowano

hmm.. o ile mnie pamięć nie myli może kolega o tym nie wiem, z tyłu szlifierki jest taki regulator z cyferkami 1,2,3,4,5,6 i jak sądzisz ma regulację obrotów czy nie? bo ja kompletnie nie wiem po co te cyferki...

Co z tego ze ma regulacje obrotów, jak szlifierki kątowe mają regulacje np. od 3.000-11.000obr/min ? Tak więc taki sprzęt to możesz używać ale do czyszczenia metalu ;)

Opublikowano

no bo do tego ją używamy w firmie ;)

ale tak na szybko chciałem dostawczaka zrobić, a nie będę się męczył kestrelem das-6 no i wyszło dużo lepiej niż było :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taaa, niestety mój samochód lakiernik wykończył (dosłownie) kątówką + zółta + G3... chyba nie chcecie pytać jak to wyszło na czarnym lakierze. Nawet nie żałuje, że fotek nie zrobiłem, bo żal było na to patrzeć... Sam używam G3 do cięższych zastosowań, ręcznie jak i maszynowo i oprócz tego wstrętnego rozbryzgiwania pasta jest OK.

Opublikowano
Nawet nie żałuje, że fotek nie zrobiłem, bo żal było na to patrzeć... Sam używam G3 do cięższych zastosowań, ręcznie jak i maszynowo i oprócz tego wstrętnego rozbryzgiwania pasta jest OK.

pewnie tak jak po mojej polerce na białym ducato, masa hologramów mimo, że lakier miałem jest biały, nie mogłem patrzeć na te hologramy i poprawiłem prawdziwa polerka;)

teraz jest cacy.