Yakuz89 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam, to mój pierwszy test kosmetyków więc nie hejtujcie za bardzo do zdjęć niestety mam tylko żelazko... Dostałem do testów kilka produktów Car Concept i spróbuje je przybliżyć. Na 1 ogień Krwawa Felga czyli klasyczny deironizer. Produkt dotarł do mnie w półlitrowej butelce z atomizerem. Wbrew innym opiniom butelka nie cieknie. Etykieta wg mnie spoko, bez zbędnej bajery. Do testu dorwałem letnią felgę od szwagra z laguny myślę że nigdy nie widziała żadnego deironizera dla porównania wziąłem drugą felgę którą potraktuje Vampire Liquidem. atomizer w krwawej feldze rozpyla całkiem nieźle. parę strzałów na felge. krwawienie pojawia się po niecałej minucie: fotka była robiona jakieś 3 minuty po pryskaniu jak już zaczęło spływać. Wampir krwawi troszke mocniej jednak: i spłukujemy: Produkt wg mnie spełnil swoje zadanie. Ma neutralne ph więc wiadomo że ze szczurami trzeba by się mocniej pobawić. Pomimo mniejszego krwawienia domył wg mnie podobnie jak VL. Krwawa Felga ma zapach gumy balonowej i rzeczywiście coś w deseń wg mnie jest pomimo że zapach "jaja" lekko się próbuje przebić to praca z produktem jest przyjemna. VL wali przy nim jajem jak cholera wg mnie. Myśle że do systematycznej pielęgnacji felg Krwawa Felga nadaje się elegancko, a z racji neutralnego ph i rzadkiej konsystencji pewnie i do lakieru się nada zamiast np Tugi która jest za gęsta.
kicaj Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Szkoda ze nie poprawiles Vampira Krwawa Felgą i odwrotnie.
Dystrybutor Car_Concept Opublikowano 24 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam,to mój pierwszy test kosmetyków więc nie hejtujcie za bardzo do zdjęć niestety mam tylko żelazko... Dostałem do testów kilka produktów Car Concept i spróbuje je przybliżyć. Na 1 ogień Krwawa Felga czyli klasyczny deironizer. Produkt dotarł do mnie w półlitrowej butelce z atomizerem. Wbrew innym opiniom butelka nie cieknie. Etykieta wg mnie spoko, bez zbędnej bajery. Do testu dorwałem letnią felgę od szwagra z laguny myślę że nigdy nie widziała żadnego deironizera dla porównania wziąłem drugą felgę którą potraktuje Vampire Liquidem. atomizer w krwawej feldze rozpyla całkiem nieźle. parę strzałów na felge. krwawienie pojawia się po niecałej minucie: fotka była robiona jakieś 3 minuty po pryskaniu jak już zaczęło spływać. Wampir krwawi troszke mocniej jednak: i spłukujemy: Produkt wg mnie spełnil swoje zadanie. Ma neutralne ph więc wiadomo że ze szczurami trzeba by się mocniej pobawić. Pomimo mniejszego krwawienia domył wg mnie podobnie jak VL. Krwawa Felga ma zapach gumy balonowej i rzeczywiście coś w deseń wg mnie jest pomimo że zapach "jaja" lekko się próbuje przebić to praca z produktem jest przyjemna. VL wali przy nim jajem jak cholera wg mnie. Myśle że do systematycznej pielęgnacji felg Krwawa Felga nadaje się elegancko, a z racji neutralnego ph i rzadkiej konsystencji pewnie i do lakieru się nada zamiast np Tugi która jest za gęsta. Jacku bardzo dziękujemy za fotorelacje i opinie, dziękujemy! Co du używania naszego deironizera spokojnie możesz stosować na karoserii;) Natomiast fajnie by było jakbyś zrobił test, o którym pisał kolega. Czekamy na pozostałe opinie
Ari Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki uprzejmości Car_Concept otrzymałem do testów środek do deironizacji felg o nazwie "KRWAWA FELGA". Dostępny w opakowaniach 1l i 5l. Docelowo środek miał stanąć w szranki z Tugą oraz słynnym Vampire od ADBL...co się odwlecze to nie uciecze... Korzystając z dodatniej temperatury postanowiłem sprawdzić Krwawą Felgę na bezdotyku. Po odwinięciu folii, w której otrzymałem środek od MP Concept nie zauważyłem żadnych wycieków - szczelność jest Oczom ukazało się takie zgrabne opakowanie: Czytamy opis Docelowo ten komplet felg zimowych miał brać udział w porównaniu z innymi środkami przy okazji testu dressingu do opon od Car Concept. Niestety zima pogniła i trzeba było założyć felgi szybciej niż dotarła do mnie paczka. Pogoda strasznie wietrzna, starałem się stać od zawietrznej Temp. ok 5°C. Zaczynamy: Atomizer działa gładko i przyjemnie, mimo wietrznej pogody mogłem precyzyjnie dozować chmurę, a i celność miałem dobrą. Już na starcie jest dobrze, bo mając na co dzień 5l baniak Tugi, można popaść w marazm. Atomizer Tugi jest tak słaby, że przy pryskaniu trzeba wykonywać ręką ruch pędzla Kto używał ten wie o co chodzi. Psikam i psikam, myślę sobie "rzadki to szybko spłynie" coś jak Tenzi Prix. Po 3 minutach: Po ok. 4 minutach koło pasażera Z racji, że pogoda nie rozpieszczała, ciuch na sobie służbowy, to nie miałem cierpliwości patrzeć się jak gekon w muchę, ale ewidentnie Krwawa Felga poleży jeszcze dłużej. Na wejściu można powiedzieć, że spokojnie można pędzelkować o wiele dłużej niż wcześniej wspomnianego Tenzi Prixa. Bez pieszczot spłukałem i cyknąłem fotkę. Podsumowując: Nie mogę się doczekać dalszych testów. Trochę deironizerów już w życiu wylałem i ten jest user friendly. Na małą wzmiankę zasługuje zapach środka, po robocie odłożony do bagażnika nie wydziela zbuka jak Tuga. Pewnie dlatego, że atomizer leje po feldze, a nie po butelce W następnym odcinku inny komplet felg ląduje w wannie i zobaczymy jak się zachowuje w bezpośredniej walce z innymi. Chciałbym podziękować Car_Concept za możliwość przeprowadzenia testu pełnowartościowym produktem wraz z opakowaniem.
Dystrybutor Car_Concept Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki uprzejmości Car_Concept otrzymałem do testów środek do deironizacji felg o nazwie "KRWAWA FELGA". Dostępny w opakowaniach 1l i 5l. Docelowo środek miał stanąć w szranki z Tugą oraz słynnym Vampire od ADBL...co się odwlecze to nie uciecze... Korzystając z dodatniej temperatury postanowiłem sprawdzić Krwawą Felgę na bezdotyku. Po odwinięciu folii, w której otrzymałem środek od MP Concept nie zauważyłem żadnych wycieków - szczelność jest Oczom ukazało się takie zgrabne opakowanie: Czytamy opis Docelowo ten komplet felg zimowych miał brać udział w porównaniu z innymi środkami przy okazji testu dressingu do opon od Car Concept. Niestety zima pogniła i trzeba było założyć felgi szybciej niż dotarła do mnie paczka. Pogoda strasznie wietrzna, starałem się stać od zawietrznej Temp. ok 5°C. Zaczynamy: Atomizer działa gładko i przyjemnie, mimo wietrznej pogody mogłem precyzyjnie dozować chmurę, a i celność miałem dobrą. Już na starcie jest dobrze, bo mając na co dzień 5l baniak Tugi, można popaść w marazm. Atomizer Tugi jest tak słaby, że przy pryskaniu trzeba wykonywać ręką ruch pędzla Kto używał ten wie o co chodzi. Psikam i psikam, myślę sobie "rzadki to szybko spłynie" coś jak Tenzi Prix. Po 3 minutach: Po ok. 4 minutach koło pasażera Z racji, że pogoda nie rozpieszczała, ciuch na sobie służbowy, to nie miałem cierpliwości patrzeć się jak gekon w muchę, ale ewidentnie Krwawa Felga poleży jeszcze dłużej. Na wejściu można powiedzieć, że spokojnie można pędzelkować o wiele dłużej niż wcześniej wspomnianego Tenzi Prixa. Bez pieszczot spłukałem i cyknąłem fotkę. Podsumowując: Nie mogę się doczekać dalszych testów. Trochę deironizerów już w życiu wylałem i ten jest user friendly. Na małą wzmiankę zasługuje zapach środka, po robocie odłożony do bagażnika nie wydziela zbuka jak Tuga. Pewnie dlatego, że atomizer leje po feldze, a nie po butelce W następnym odcinku inny komplet felg ląduje w wannie i zobaczymy jak się zachowuje w bezpośredniej walce z innymi. Chciałbym podziękować Car_Concept za możliwość przeprowadzenia testu pełnowartościowym produktem wraz z opakowaniem. Ariel cała przyjemność po naszej stronie;) Dziękujemy za fotorelację i opinie- super!! Czekamy na kolejne......
Ari Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Aktualizacja testu: Mimo, że zdrowie mi nie dopisuje (artroskopia) na jednej nodze obcykałem przygotowanie felg w wannie. Cała operacja przeprowadzona na siedząco ;-) Zabrałem się za test dwóch deironiezerów na felgach sumiennie przygotowywanych do sezonu. Ciężko mi było znaleźć szczura. Jak widać, nie zapuszczone, zobaczymy co wykrwawią Na placu boju witamy 2 zawodników: Car Concept - Cena za 1l - 46 zł Tuga - Cena za 1l - 32-36 zł Jak dobrze wiemy, tuga dzięki doskonałej relacji cena/jakość przebojem zdobyła serca użytkowników KA (w tym moje, stąd decyzja o zakupie baniaka). Czy Krwawa felga ma szanse w tym pojednku? Odpowiecie sobie sami. Zaczynamy od nałożenia krwawej. Pierwsze oznaki działania już po 1 min. Uff... czekamy tradycyjnie ok 5 min....zaraz, zaraz! Na opakowaniu jest od 1-3 minut. Tak to jest jak się czyta instrukcję po zastosowaniu, a nie przed. Na szczęście Car Concept daje radę po tym czasie swobodnie się wypędzlować. Efekt po spłukaniu pod prysznicem. Pędzlowałem tylko na zewnątrz. Całkiem całkiem. Zobaczymy co potrafi tuga. Na krwawienie w tym przypadku czekamy dłużej. Po około 3-4 minutach robi się robota. Pędzlujemy Jest ok Może zamienimy stronami? Krwawa felga po Tudze? Czyżby lepsza? Tuga po krwawej feldze W tym momencie pomyślałem, że wyniki są jednoznaczne. Odwracamy felgi Tuga Strona Krwawej Lewa, Tugi prawa Próba polegała na odczekaniu i wypędzlowaniu felgi (jednokrotnym). Nie nacierałem jak Macierewicz pod Toruniem. Tuga działa z opóźnionym zapłonem, ale jak Zwracam honor Hulkowej zawiesinie. Strona Krwawej Strona Tugi W tym momencie po luźnym siku z prysznica, zatęskniłem za Karcherem. Efekty ocencie sami. Car Concept - uważam za fajny środek na akcje bezdotykowe. Zdąży zadziałać zanim podejdzie do nas Pan Mietek z napisem OCHRONA. Wypracowuje się dobrze pędzlem. Zapach w pomieszczeniu znośny. Tuga - obroniła się doskonale i miejscami pokazała miejsce w szeregu dla Krwawej felgi. Staniej kochana, to pogadamy Wygrywa dla mnie lepszym czasem pracy, dzięki konsystencji, przegrywa z Krwawą zapachem.
Dystrybutor Car_Concept Opublikowano 20 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Dziękujemy za obiektywną ocenę, choć nie do końca jest taka jaką oczywiście byśmy chcieli Ale..... to Wy tu rządzicie Tak czy siak macie możliwość zakupienia Krwawej Felgi taniej o 15% - wypełniając ankietę ( tylko 5 pytań) Kolejna forma specjalnie dla Was i tylko dla Was - rejestrując się na sklepie i przesyłąjąc adres mailowy dodajemy Was do stałej grupy rabatowej 5% na zawsze A jeżeli to Was jeszcze nie przekonuje to pamiętajcie że darmowa wysyłka jest już od 69,90 zł Mamy nadzieje, że coś z w/w form rabatowania przypadnie Wam do gustu
Ari Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Dziękujemy za obiektywną ocenę, choć nie do końca jest taka jaką oczywiście byśmy chcieli Ale..... to Wy tu rządzicie Tak czy siak macie możliwość zakupienia Krwawej Felgi taniej o 15% - wypełniając ankietę ( tylko 5 pytań) Kolejna forma specjalnie dla Was i tylko dla Was - rejestrując się na sklepie i przesyłąjąc adres mailowy dodajemy Was do stałej grupy rabatowej 5% na zawsze A jeżeli to Was jeszcze nie przekonuje to pamiętajcie że darmowa wysyłka jest już od 69,90 zł Mamy nadzieje, że coś z w/w form rabatowania przypadnie Wam do gustu Nie bierzcie jej mocno do serca. Konkurent bezpośredni Tenzi Prix przegrywa w przedbiegach :-) Jutro test slicka
Dystrybutor Car_Concept Opublikowano 20 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Czekamy
Fredi88 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], pytanie troche z innej beczki ale nie prześmiergnął ci cały dom? Ostatnio czyscilem felgi ironx w piwnicy przy otwartym oknie. Rzeczy mi tak smierdzialy ze po przyjsciu do domu musialem caly dom wietrzyc bo smierdzialo zgnilym jajem. A to tylko rzeczy. Nie odwazylbym sie czyscic czegokolwiek takim preparatem w mieszkaniu. Chyba ze tuga i krwawa felga az tak nie capią.
MsMajor Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], pytanie troche z innej beczki ale nie prześmiergnął ci cały dom? Ostatnio czyscilem felgi ironx w piwnicy przy otwartym oknie. Rzeczy mi tak smierdzialy ze po przyjsciu do domu musialem caly dom wietrzyc bo smierdzialo zgnilym jajem. A to tylko rzeczy. Nie odwazylbym sie czyscic czegokolwiek takim preparatem w mieszkaniu. Chyba ze tuga i krwawa felga az tak nie capią. zapewniam Cię, że nie capią aż tak... ja myłam w wannie Vampirem - to jest dopiero jajo... oczywiście było cieplej i można było to robić przy otwartym oknie! co do testu, Krwawa działa fajnie, czekam aż będę miała jakieś szczury bo moje białe po powłoce to za łatwy zawodnik
Ari Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], pytanie troche z innej beczki ale nie prześmiergnął ci cały dom? Ostatnio czyscilem felgi ironx w piwnicy przy otwartym oknie. Rzeczy mi tak smierdzialy ze po przyjsciu do domu musialem caly dom wietrzyc bo smierdzialo zgnilym jajem. A to tylko rzeczy. Nie odwazylbym sie czyscic czegokolwiek takim preparatem w mieszkaniu. Chyba ze tuga i krwawa felga az tak nie capią. W domu są 3 łazienki, a ta jest dobrze wentylowana. Wcześniej otworzyłem w niej okno. Wiadomo, że było coś czuć,ale Tuga przy IronX to wiosenny wietrzyk Wysłane z Honor 7 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Ari, jakiś T&G albo najlepiej glinka był(a) grany/a?
Ari Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Ari, jakiś T&G albo najlepiej glinka był(a) grany/a? Nie do tego testu... bo po co? Jutro idzie prick, chusol, glinka i parę innych szczegółów. Wysłane z Honor 7 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Wydaje mi się, że zadałem proste pytanie, nie o test
Ari Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Wydaje mi się, że zadałem proste pytanie, nie o test Wydaje mi się, że już odpowiedziałem Wysłane z Honor 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi