dareme89 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tak na potwierdzenie tezy odnośnie silnika Zamiast 120km 130, plus po przebiegu mocy widać ze biegi trzeba zmieniać przy 4,5 czyli kupiłem benzynę z będę jeździł jak dieslem
airbites Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ładnie, tylko nie podałes przebieg ata w dniu hamowni...zrobiles chip tuning czy tylko hamownia?
dareme89 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tylko hamowanie, żadnego chipa. To jest seria z Aso ( o chipów pogadamy za kilkadzisiat tys km ), przebieg obecnie prawie 30tys bez kilka stówek a jeszcze rok nie minął. Po prostu był dyno day i badanie za 60zl
airbites Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 60 zł? Taniucho....w szczecinie. U nas najtaniej chyba 100 zl...
Qlimaxss Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 @dareme89Kiedy Update ? Bo widziałem ze sporo się zmieniło
dareme89 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 W dniu 23.08.2018 o 09:30, Qlimaxss napisał: @dareme89Kiedy Update ? Bo widziałem ze sporo się zmieniło update w dziale moj pieszczoch
dareme89 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Ok trochę mnie nie było. Ostatnie 1,5 miesiąca było zwariowane, co spowodowało że auto było w opłakanym stanie, dodatkowo liczne podróże powodowały konieczność jedzenia w środku, także w środku był straszny syf, aż wstyd było samemu wsiadać. Zacząłem od środka, kilka fot na początek: zaczynamy od odkurzania: po odkurzeniu: Zaczynamy od szyb: bierzemy sie za apc : Czas na skóry: Usuwamy plamę na fotelu i podłokietniku: Wykończenie plastików wewnętrznych: Wykończenie bagażnika i dywaników: Środek na gotowo: Kończymy środek i jedziemy umyć go z zewnątrz. Zaczynamy od piany: Po opłukaniu wygląda lepiej ale przy detalach widać że dużo brudu zostało Jedziemy z kołami: Zasadnicze mycie: Umyty i wjazd do garażu: Zaczynmy od cleaner/glaze: prawa strona auta hdc, lewa sam's glaze, dach i tył auta tylko odtłuszczony po dotarciu: Czas na plastiki zewnętrzne: Opony: I felgi: Bierzemy się za szyby, zestaw jak wewnątrz: No i czas na wosk: prawa strona- zymol carbon plus 1/2 maski 1/2 maski i lewy błotnik- harrenfahrt lewa strona plus dach- FW paradaise gloss tył- tusso czat na sam koniec bierzemy się za wydech: Niestety jak skończyłem to padało, wiec zdjęcia słabe ale juz z kroplami 8 1
Moderator Domel Opublikowano 16 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 50 minut temu, dareme89 napisał: Ok trochę mnie nie było. Czym robisz fotki ?
dareme89 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 No kolor uważam za genialny, trzeba przyznać. 99% zdjęć to nikon d5100 plus kitowy obiektyw chyba 17-55, ale jest za ciemny i foty w garażu przy specyficznym oświetleniu są problemowe. iPhone zrobił kilka fot produktów i lepiej dobierał światło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ter Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 ładna mazda :). Dlaczego zaczynasz sprzątanie od od umycia szyb? I czy nie wolisz wyciągnąć dywaników do mycia?
ad.am Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 @dareme89 ulter to akcesorium dealerskie?
dareme89 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 Zaczynam od szyb bo później po płynach mam jakieś mazy na plastikach często. Zawsze spryskuje szybę a nie mikrofibre i tak wole. Co do wydechu to akcesoryjny wydech mam i jest sebringa. Natomiast jest za głośny. Dlatego kupiłem końcówki ultera które kształtem i wymiarami jest identyczny z tymi sebringa i zamontowałem na normalny wydech. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi