Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za pomoc :):)

Dodane po 4 godzinach 7 sekundach:

Miło by mi było spotkać kogoś z Płocka i okolic,

czy jest tu na forum ktoś taki?

Posted

Ja 1 tydzien w miesiącu jestem w Płocku :)

Wiec z chęcią się mogę się z kimś spotkać i pogadać :)

Dodane po 2 sekundach:

Posted

Z daleka Jesteś?

Posted

Cześć koledzy też jestem z Płocka.

Mam do Was pytanko czy znacie może jakieś miejsce w Płocku lub okolicy gdzie można wjechać autem powiedzmy na weekend i zrobić jego kosmetykę zewnętrzną (polerka, wosk)? - nie komercyjnie, ale dla siebie. Mam wszystkie graty - wszystko czego mi potrzeba to bieżąca woda i dach nad głową.

Do początku tego roku miałem taką miejscówkę, ale niestety... skończyło się.

Dzięki za info

Posted

Sam poszukuję takiego miejsca w Płocku na zimę bo nie chcę mi się jeździć do rodzinnego domu poza Płock ;)

Raczej ciężko z tego co widzę będzie...

Spoty w Płocku są motoryzacyjne w każdy pierwszy czwartek miesiąca okres zimowy g. Wisła letni parking Decathlon. Nie wydaje mi się, żeby udało się zgadać na typowego spota detailingowego tym bardziej przy tej dupiastej aurze ;)

Posted

Panowie nie jesteście jedynymi co takiego miejsca poszukuje w naszym pięknym mieście :) To prawda spoty są w każdy pierwszy czwartek ale chyba trochę trudno byłoby się złapać i pogadać na typowo detajlingowe tematy. Zawsze można umówić się umówić na którymś parkingu w galerii i pogadać :) To co może jakiś inaugurujący termin na spota? :)

Posted

A na parkingu przy bramie 1 na mazakach nie ma juz tego warsztatu do wynajęcia?? Był tam kiedyś kilkustanowiskowy garaż do wynajęcia na rbg.

Jak będzie taki spot i bede akurat w kraju to z przyjemnością zajrzę żeby Was poznać :)

Posted
A na parkingu przy bramie 1 na mazakach nie ma juz tego warsztatu do wynajęcia?? Był tam kiedyś kilkustanowiskowy garaż do wynajęcia na rbg.

Pierwsze slysze :) Jest jeszcze AutoPasja ale nie wiem nie bylem tam nigdy.

To co może w najbliższy weekend? :) Mosty? Agata Meble?

Posted

Ja mam do Płocka 100 km ale też postaram się przyjechać :-) oczywiście jeśli spotkanie będzie na stówke umówione

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka