Piotrek Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 [ref]Qlimaxss[/ref], Jak to w używanym samochodzie zawsze znajdzie się coś co można wyczyścić, wypolerować, zabezpieczyć, odnowić, wymienić Co do butelek i atomizerów to jakiś czas temu wszystko czego najczęściej używam (APC, cleaner do opon, zasada do felg, osuszczacz itd.) przelałem do jednakowych opakowań. Jest schludnie i zawsze są gotowe do użycia. Atomizery te białe to takie: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -28mm.html , butelka coś w tym stylu tej: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 947ml.html Moje butelki jednak są delikatnie inne, mają inaczej poprowadzoną szyjkę i wybitą na boku miarkę do rozcieńczania. Nie brałem ich przez sklep tylko osobiście, napisz do chłopaków możliwe, że jeszcze mają takie jak moje tylko nie są wystawione na sklepie
Qlimaxss Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dokładnie . Ale dzięki takim serii zabiegów wygląda lepiej jak nie jeden młodszy . Dzięki za tak treściwą odpowiedź. Napiszę a jak nie to zgadam się ze swoim dostawca może on je załatwi;)
Gesiu_15 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 @Piotrek co jest z tobą ? Żadnego update w temacie nie będzie ?
Piotrek Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Czasu mam bardzo mało. Na wiosnę może coś dorzucę, letni zestaw kół mam w częściach. Przez zimę mam nadzieję, że uda się ogarnać temat ich renowacji a potem zabezpieczenie itd. Jak tylko coś większego będę działał to wrzucę
Franek Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 Chodzą słuchy, że VTSa ma zastąpić 5cio drzwiowy wariat w DSG
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 W dniu 30.12.2017 o 16:52, Franek napisał: Chodzą słuchy, że VTSa ma zastąpić 5cio drzwiowy wariat w DSG Podłe plotki, francuski hot hatch zawsze w sercu Coś tam odświeżam. Z dwie strony temu odświeżałem koła, jednak to nie do końca było to czego bym oczekiwał. Ich stan nie był tragiczny, ale używane felgi rzadko kiedy będą "idealne". Po przebojach z zimówkami w Koczargach nie ryzykowałem, wybór padł na zakład znany Warszawskim "mieszaczom" z nową siedzibą na aleji Krakowskiej. Dzisiaj po 5 dniach odebrałem: Wyszły naprawdę przyjemnie, zachowując swój fabryczny wygląd. Z zabezpieczenia postaram się skleić jakąś relację
marco80 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Kolor dobrany w miare do dekielka?Dobra robota
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 Felgi uzbrojone w nowe opony już od jakiegoś czasu jeżdżą na samochodzie. Korzystając z wolnego dnia, i nowego "porządku" na podwórku udało się ogarnąć i zrobić kilka zdjęć Mimo, że dekielki nie były lakierowane, wydaje mi się że udało się ładnie dobrać kolor. 1
clavikord Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Widziałem tą czarnule parę razy na mieście. Rewelacyjnie wygląda. Jednak urok detailingu widać właśnie na takich "pospolitych" (bez urazy oczywiście) samochodach.
marco80 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Widze ze w Uniroyale poszedłeś też mam taki sam zestaw pozdr
Piotrek Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 W dniu 2.05.2018 o 11:21, clavikord napisał: Widziałem tą czarnule parę razy na mieście. Rewelacyjnie wygląda. Jednak urok detailingu widać właśnie na takich "pospolitych" (bez urazy oczywiście) samochodach. Dzięki C2ka swojego pospolitego charakteru nie może się wyprzeć, zrobili jej ponad pół miliona. VTSów nie widuje się jednak często, kilka detali od razu podpowiada, że pod maską małego Citroen nie pracuje 50 kucyków a głównym przeznaczeniem nie był transport zakupów z supermarketu Kolega zdaje się, mnie dziś przyłapał i pozdrawiał przy wodopoju (Lotos Jawczyce), akurat od MXów wracałem Było na chwilkę stanąć, piątkę byśmy zbili EDIT: Dopiero PW zobaczyłem, również pozdrawiam @marco80 Tak, Rain Sporty 3ki XL kupiłem. Pierwotnie był plan na PS3, ale i tak większym "ograniczeniem" jest tu kierowca niż gumy
Qlimaxss Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 @Piotrek Co na oponkach Mamba Shine??
Qlimaxss Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 @Piotrek Własnie jak napisałem to później, w temacie Mamby Shine. Zobaczyłem ze własnie ostatnio, na Endurance się przesiadłeś odkąd masz niższy profil opon
Rekomendowane odpowiedzi