Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Serdecznie,

Poszukuję jakiegoś prywatnego szkolenia detailingowego najlepiej od jakiegoś pasjonata z okolic Warszawy bądź województwa mazowieckiego.

Chciałbym przejść szkolenie pod okiem doświadczonej osoby, która będzie mogła korygować moje błędy.

Cena do ustalenia.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany udzieleniem lekcji i jakiś wskazówek chętnie skorzystam i odpowiednio zapłacę.

Kontakt najlepiej przez pw bądź nr telefonu (podam w wiadomości prywatnej).

Posted

Polecam Ci kolego szkolenie w Shine Factory :) . Odbyłem osobiście tam szkolenie i jestem zadowolony z przekazanej wiedzy :ad:

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Tez bylbym zainteresowany takim prywatnym szkoleniem/nauką... Warszawa i okolice najlepiej...

Posted

Witam. A w okolicach Gliwic jest ktoś kto chciałby się podzielić doświadczeniem. Chciałbym swoją Meganke i Lagunę doprowadzić do porządku.

Posted

Ostatnio w mr detailer w kato był za 100 chyba i 50 zł zniżki na ich produkty

• 3 weeks later...
Posted

Witam,

Ja również jestem zainteresowany szkoleniem detailingowym. Ktoś coś wie czy w Lublinie lub okolicach znajdę takowe ?

Posted

Jak by ktoś coś wiedział na temat szkoleń w okolicach Rybnik/Gliwice/Katowice to bardzo proszę o informację :)

• 2 weeks later...
Posted

Szczerze mówiąc ja też bym również był chętny na owe szkolenie, niestety nic nie wiem a z chęcią dowiedział się conieco o pucowaniu :P

Jestem z Siemiatycz, woj podlaskie, w razie czego mogę dojechać

Posted

Jak okolice Katowic będą miały 6-10 osób to ja Wam coś zorganizuję za naprawdę rozsądną cenę. ;)

• 4 weeks later...
Posted

Odświeżę temat. Jestem w trakcie zakładania działalności. Znajdzie się osoba chociaż do pogawędki, odwiedzenia mojego miejsca pracy w celu opinii czy wszystko jest na dobre drodze itd ? Nie ukrywam, że chętnie bym się podszkolił z korekty lakieru i omówił jakieś pierdoły, wymiana doświadczeniem itd. Jestem z Rybnika

Posted

Pewnie na zimę będą się ogłaszać firmy ze szkoleniami bo nie będzie tyle pracy co w sezonie ;)

Ja może nie jestem profesjonalistą, ale jestem po szkoleniu i coś tam sobie działam w garażu przy samochodach, wiec jak ktoś ma jakieś pytania dotyczące prania tapicerki, korekty lakieru i detailingu to śmiało piszcie.

• Moderator
Posted

Moj sezon raczej tez sie juz skonczyl, ale od wiosny ruszam z kilkoma projektami takze nie widze problemu jak ktos chce wpasc i dolaczyc do zabawy.

Posted

Lgie Witam kolegę. Jza tez jestem z Siemiatycz tyle że siedze i pracujęw Warszawie

• 1 month later...