Jump to content

Szkolenie detailingowe - prywatnie

zychu7

Recommended Posts

Witam Serdecznie,

Poszukuję jakiegoś prywatnego szkolenia detailingowego najlepiej od jakiegoś pasjonata z okolic Warszawy bądź województwa mazowieckiego.

Chciałbym przejść szkolenie pod okiem doświadczonej osoby, która będzie mogła korygować moje błędy.

Cena do ustalenia.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany udzieleniem lekcji i jakiś wskazówek chętnie skorzystam i odpowiednio zapłacę.

Kontakt najlepiej przez pw bądź nr telefonu (podam w wiadomości prywatnej).

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Szczerze mówiąc ja też bym również był chętny na owe szkolenie, niestety nic nie wiem a z chęcią dowiedział się conieco o pucowaniu :P

Jestem z Siemiatycz, woj podlaskie, w razie czego mogę dojechać

• 4 weeks later...

Odświeżę temat. Jestem w trakcie zakładania działalności. Znajdzie się osoba chociaż do pogawędki, odwiedzenia mojego miejsca pracy w celu opinii czy wszystko jest na dobre drodze itd ? Nie ukrywam, że chętnie bym się podszkolił z korekty lakieru i omówił jakieś pierdoły, wymiana doświadczeniem itd. Jestem z Rybnika

Pewnie na zimę będą się ogłaszać firmy ze szkoleniami bo nie będzie tyle pracy co w sezonie ;)

Ja może nie jestem profesjonalistą, ale jestem po szkoleniu i coś tam sobie działam w garażu przy samochodach, wiec jak ktoś ma jakieś pytania dotyczące prania tapicerki, korekty lakieru i detailingu to śmiało piszcie.

• Moderator

Moj sezon raczej tez sie juz skonczyl, ale od wiosny ruszam z kilkoma projektami takze nie widze problemu jak ktos chce wpasc i dolaczyc do zabawy.

• 1 month later...