Trololo Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ok tak jak wspominałem produkt zakupiony czas na kilka słów podsumowania. 1.Aplikacja Banał 2.Zapach średni, cieżko mi go określić. chociaż myślę ,że nie przeszkadza zresztą to kwestia gustu 3.Wydajność średnio na oko schodzi mi od 20-30ml na raz auto kombii 4.Look tutaj też kwestia indywidualna ale moim zdaniem auto wygląda bardzoooo dobrze, nawet na srebersku widać fajną szklistość. A prawdziwą robote robi na ciemniejszych lakierach. Wiecie takie uczucie ,ze jak patrzysz na auto to po prostu widac ze czyms ten wyglad jest podbity 5. Trwałość zaraz po kupnie sprawdziłem niczym nie podbijany około 4 tygodni tzn. cos tam zyło ale juz mnie meczyl ten stan wiec powtorzylem aplikacje. Jak na "ogrom" pracy jest swietnie 6. Krople i zrzut wody do 2 tygodni rewelacja, pozniej juz sie pogarsza. Ja jestem bardzo zadowolony, pewnie bede uzywac co 2 tygodnie po myciu i bedzie bomba. 7 dni po aplikacji deszyk
dominiczek9518 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Ja nie wiem co wy macie z tym zapachem dla mnie jest w sam raz, ani nie drażni (czyt. Iron) ani nie pachnie kwiatkami.
Trololo Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Ja nie wiem co wy macie z tym zapachem dla mnie jest w sam raz, ani nie drażni (czyt. Iron) ani nie pachnie kwiatkami. tak jak pisałem rzecz gustu, nie śrmiedzi pachnie ładnie ale nie mój klimat ,bardziej o to mi chodziło wlasciwosci rekompensuja zapach w 100%
maciek-drummer Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 Ostatnio dostałem od Firmy Good Stuff tester produktu Wolf's Protection Quick Wax. Po umyciu Golfa pianą SG oraz szamponem Grizzly Power Shampoo postanowiłem zaaplikować QW na Kiwami, które już przestało działać Tak wyglądało auto zaraz po umyciu i osuszeniu: Do aplikacji wosku posłużyła mi moja ulubiona mikrofibra, jaką jest Gyeon BOA Jedziemy z koksem Aplikator idealnie dozuje dawkę, jeden strzał na fibrę, dwa na element i smarujemy Na kawałku maski dwie dozy, mgiełka ledwie widoczna Po aplikacji parę zdjęć: Jakieś tam lustereczka Po przepłukaniu wodą kropelki Na koniec dodam, że to kolejny świetny produkt Good Stuff, aplikacja banalna jak na QW przystało, efekt jaki zobaczyłem po wosku bardzo mnie zaskoczył, lakier mocno się zeszklił co mi bardzo odpowiada, na zdjęciach tego nie widać do końca, ale dla mnie jest bomba. Myślę, że za jakiś czas kupię pełnowartościową buteleczkę i będę go stosował jako zwykły QD, ponieważ wkład pracy w końcowy efekt jest bardzo niewielki. Szkoda tylko, że zapach jest taki nijaki, ale to dla mnie jest mniej istotne. Także daję mu od siebie pełną rekomendację
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 [ref]maciek-drummer[/ref], Fajnie ,że zrobiłeś przy okazji recenzję naszego Quick Waxa WIELKIE DZIĘKI! "Aplikacja jak QD, efekty jak QW" używanie naszego Wolfa jako QD to bardzo dobry pomysł, MY tak robimy
Rekomendowane odpowiedzi