Master kecav Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Master Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 4 godziny temu, Mr.Wolf napisał(a): Wiecie może czy produkt dalej jest w produkcji? Tak, wiem . Wciąż w produkcji i sprzedaży . Swoją drogą, miło się czyta, że produkt zdaje egzamin i jest przydatny. Dziekuję. 1 1
Mr.Wolf Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 19 godzin temu, kecav napisał(a): Tak, wiem . Wciąż w produkcji i sprzedaży . Miło wiedzieć, że wciąż będzie można kupić. Już kombinowałem, że w razie zniknięcia z rynku będzie trzeba się ratować lubrykantami na bazie wody przeznaczonymi do sypialni. Ewentualnie wykombinować dojście do żelu używanego przy USG
Mumins Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Sezon na guano z powietrza powoli się kończy (a przynajmniej na duże ryzyko wyrządzonych przez nie szkód), ale na ostatniej prostej srogo oberwałem od jakiegoś dużego ptaka ONR nie poradził sobie z leżącym od kilku godzin na słońcu towarem, zebrał tylko wierzchnią "część", a to co zostało pod spodem, nie chciało się odspoić w bezpieczny sposób. I na takie przypadki aqua gel sprawdza się wyśmienicie. Minuta pracy i po krzyku, jak damy małe kropki żelu, to nie zlatuje nawet z pionowych powierzchni. Jest to jeden z produktów, które przez rok potrafią leżeć w zapomnieniu, ale w sytuacji krytycznej ciężko się bez niego obyć. Jasne, mogłem jechać na myjnię i zmyć to pod ciśnieniem. Tylko, że dwa dni temu doprowadziłem auto do porządku i szkoda było mi go moczyć. Fotki nie dla wrażliwych Fibrę uczciwie zwilżałem roztworem i "podnosiłem" z powierzchni. Zero smug, zero problemów. PS. Akurat nie miałem rękawiczek, ale obiecuję, że od razu po umyłem ręce 5
Rekomendowane odpowiedzi