paperson Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Pany, nasze modły zostały wysłuchane Właśnie przeczytałem na FB taki news: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @paperson lecimy w przyszłym tygodniu na zakupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @Tomas22 trza odwiedzić stolicę Warmii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 A ja z Lidzbarka Warmińskiego, więc to i dla mnie dobry news! Dzięki za infoWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Słuchaj jestem od czwartku już na miejscu ale mam kilka spraw do załatwienia więc jakby coś to się zgadamy. W środku przyszłego tygodnia cos wykombinuje by zajechać tam z Tobą . Kurde fajnie by było gdyby się pojawiły produkty FW i GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Oo super wiadomość, w końcu sklep stacjonarny. W wolnej chwili trzeba się wybrać na drobne zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Będzie gdzie TurttleWaxy, RRC i K2 kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Siemka. Panowie mam pytanie. Czy ktoś z Olsztyna byłby w stanie obejrzeć dla mnie auto? Pisałem póki co PW do @paperson ale nie wiem skąd jest i czy się uda. Po prostu gdyby nie mógł pytam tak na wszelki wypadek. Chciałem w tą sobotę jechać obejrzeć, a do Olsztyna mam sporo km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny07z Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 jest tu ktoś z Iławy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi