Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Szukam fanów Autodetalingu z którymi można byłoby się spotkać ,pogadać , podzielić pasją i doświadczeniami. :ad:

Pozdro. ;)

Posted

to może w przyszły weekend ? :) bo aktualnie na urlopie jestem i mnie nie ma w Olsztynie

Posted
ja będę dopiero we wrześniu ...

we wrześniu też się coś zorganizuje :)

Dodane po 7 minutach 58 sekundach:

a ktoś chętny na przyszły weekend ?

Posted

jak termin mi podpasuje to z chęcią wpadnę :)

Posted

No i spot się odbył w piątek, było nas raptem dwóch :D Mam nadzieję, że przy kolejnym spocie frekwencja dopisze :)

Posted

I nie był krótki bo 1,5 godziny :-] no ale coś zaczyna się dziać w Olsztynie :) dopiszę na pewno ... :good:

• 4 weeks later...
Posted

żadna reklama :) proponuje przy jakimś piwie się spotkać wymienić się doświadczeniem a i przy tym umówić się na jakieś wspólne odpicowanym furki :)

Posted

w razie czego mogę wpaść na jakiś spocik :)

Posted

Panowie a wiecie może gdzie w olsztynie można dostać IPA ? Litrowa butla a nawet 5l baniak? :o

Posted
żadna reklama :) proponuje przy jakimś piwie się spotkać wymienić się doświadczeniem a i przy tym umówić się na jakieś wspólne odpicowanym furki :)

Żartowałem z tą reklamą :) o to ja rozumiem :kox: A na spot trzeba się umówić w ładną pogodę :)

Dodane po 2 minutach 49 sekundach:

Ja kupowałem w ShowCarShine :) Ale sprawdziłbym na lubelskiej w sklepie Karcher ... Jak byłem tam to mają sporo produktów Tenzi i różną chemie

Posted

I od razu pytanie- wyciąganie wgniotek systemem PDR w Olsztynie kto oferuje? S-Plus wiem (150-200zł za jedną wgniotkę), Bling Factory też (nie dzwoniłem)- ktoś jeszcze? Macie sprawdzonego fachowca?

Posted

Chyba jeszcze u jakiegoś lakiernika widziałem ze tym się zajmują ale nie powiem Ci czy dobrze robią .